Τι φανερώνει το επάγγελμά σας για την σεξουαλική σας ζωή;

To Clover, μια εφαρμογή γνωριμιών, πραγματοποίησε έρευνα ζητώντας από τους 33.000 χρήστες της να δώσουν στοιχεία για τις απαιτήσεις τους από τις σχέσεις αλλά και το επαγγελματικό προφίλ τους.

Όσοι συμμετείχαν στη έρευνα ήταν ηλικίας από 18 έως 60 ετών! Για να δούμε!

Από τις απαντήσεις λοιπόν προέκυψε ότι οι ηθοποιοί ψάχνουν για προσωρινές σχέσεις, οι γιατροί θέλουν έναν «φίλο» ενώ και οι δημοσιογράφοι φαίνεται να προτιμούν τις εφήμερες απολαύσεις!

Εάν τώρα είστε σε φάση που ψάχνετε για κάτι «σοβαρό» και σταθερό, τότε οι ιδανικοί είναι οι λογιστές, οι ψυχολόγοι και οι νοσοκόμες καθώς έχουν την τάση να επιδιώκουν πιο μακροχρόνιες σχέσεις. Σοβαρό σκοπό έχουν επίσης οι φαρμακοποιοί, οι σχεδιαστές και οι προγραμματιστές.

Στους «άστατους» ανήκουν επίσης οι μηχανικοί και οι δικηγόροι!

Παρά τη διαπίστωση των κοινών ερωτικών συμπεριφορών ανά επάγγελμα, ο διευθύνων σύμβουλος του Clover Isaac Raichyk δήλωσε ότι οι ερευνητές δεν έχουν καταλήξει στο ποια χαρακτηριστικά κάθε επαγγέλματος έχουν ως αποτέλεσμα τις συγκεκριμένες ερωτικές επιλογές. Εκτιμά ωστόσο ότι ο ελεύθερος χρόνος και το εισόδημα μπορεί να παίζουν ρόλο. «Το γεγονός ότι πολλοί χρήστες φαίνεται ότι επιλέγουν τα εφήμερα μπορεί επίσης να είναι ένας τρόπος για να “παίζουν” εκ του ασφαλούς, ώστε να εξασφαλίσουν ότι θα γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους προτού καταλήξουν» προσθέτει.

Σημειώνεται δε ότι τα αποτελέσματα που προέκυψαν από αυτήν την έρευνα μπορεί να οφείλονται στο γεγονός ότι η βάση χρηστών του Clover, το οποίο άρχισε να λειτουργεί τον Απρίλιο και είναι μια εφαρμογή γνωριμιών με βάση τη γεωγραφική θέση του χρήστη, απαρτίζεται κατά 70% από άνδρες και κατά 30% από γυναίκες. Προκειμένου να έχουν καλύτερη εικόνα των ερωτικών συνηθειών των χρηστών τους πάντως οι ερευνητές της εφαρμογής τούς ζήτησαν να εκφράσουν τις σκέψεις τους και μέσω twitter.

«Είμαι ηθοποιός/δημοσιογράφος και αναζητώ μια εφήμερη σχέση» είπε χαρακτηριστικά η Whitney Leigh Young, επιβεβαιώνοντας έτσι το σχετικό εύρημα της έρευνας.

 

Πηγή: DailyMail.com

Exit mobile version