Υπάρχουν 4 πράγματα που δεν θα πρέπει ΠΟΤΕ να κάνετε στο γάμο σας

Ο προγραμματισμός ενός γάμου είναι υπέροχη αλλά και αγχωτική εμπειρία ταυτόχρονα για κάθε νύφη. Μερικές φορές γίνονται εμμονές κάτι μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να επισκιάσουν κάποια σημαντικά πράγματα που καλό θα ήταν να μην τα χάσουμε.

Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να αποφύγετε τη μεγάλη ημέρα!

1. Αποφύγετε να βάλετε τους καλεσμένους να πληρώνουν στο μπαρ

Είναι πραγματικά κακόγουστο να έρθουν οι καλεσμένοι στο γάμο σας και να τους βάλετε να πληρώνουν τα ποτά τους, οπότε ένα τέτοιου είδους μπαρ καλό θα είναι να το αποφύγετε. Δεν πρέπει οι καλεσμένοι να είναι χωρίς ποτό και καναπεδάκια.

2. Ποτέ μην προσκαλέσετε περισσότερα άτομα από ό, τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά

Αν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά για να καλέσετε 100 άτομα με φαγητό και ποτό στο γάμο σας, τότε μην το κάνετε, καλέστε 30 από τους στενότερους φίλους και την οικογένειά σας αντί για περισσότερους.

3. Μην αφήνετε τις φίλες σας να σας συμβουλέψουν

Αποφύγετε τις απόψεις των φίλων σας με κάθε κόστος! Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ζητάτε από εκείνη την ημέρα πέρα από εσάς.

4. Ο πρώτος χορός δεν χρειάζεται μαθήματα

Κάνετε μαθήματα χορού για τη μεγάλη ημέρα; Πόσους γαμπρούς έχετε δει να στάζουν ιδρώτα στην πίστα, επειδή δεν έχουν ιδέα τι να κάνουν; Αν δεν είναι καλός χορευτής ο σύντροφός σας, αγκαλιάστε τον και ζήστε αυτή τη μοναδική στιγμή χωρίς να ζητάτε περιττές χορευτικές φιγούρες!

Γενικά, είναι σημαντικό να απολαύσετε την ξεχωριστή εκείνη ημέρα, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην ιδρώνετε για μικρά πράγματα! Αυτό που μετράει περισσότερο είναι ότι δύο άνθρωποι που αγαπιούνται ενώνουν τις ζωές τους…

Exit mobile version