Συγκλονίζει η Chrissy Teingen – Το μήνυμά της μετά την αποβολή της

Το μοντέλο με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε τον τερματισμό της εγκυμοσύνης της

Δύσκολες ώρες περνάνε η Chrissy Teingen και ο σύζυγός της Joh Legend, μιας και το διάσημο μοντέλο απέβαλε. Ήταν πριν λίγο καιρό όταν εκείνη είχε ανακοινώσει πως είναι για τρίτη φορά έγκυος. Μάλιστα, όπως είχε εξηγήσει, αυτή τη φορά έμεινε έγκυος με φυσιολογικό τρόπο και όχι με εξωσωματική, όπως με τις δύο πρώτες,

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπισε προβλήματα με την κύηση και λόγω της μεγάλης αιμορραγίας που είχε, χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο. Τώρα, με μία συγκινητική ανάρτηση, η Chrissy Teingen ανακοίνωσε πως απέβαλε.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και αυτού του είδους τον πόνο, δεν τον έχουμε νιώσει ποτέ πριν. Δεν μπορέσαμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις πάρα πολλές σακούλες μετάγγισης αίματος. Δεν ήταν αρκετό. Ποτέ δεν αποφασίζουμε για τα ονόματα των μωρών μας μέχρι την τελευταία δυνατή στιγμή μετά τη γέννησή τους, λίγο πριν φύγουμε από το νοσοκομείο. Αλλά, για κάποιο λόγο, αρχίσαμε να ονομάζουμε αυτόν τον μικρό άντρα στην κοιλιά μου Jack. Έτσι θα είναι πάντα ο Jack για εμάς. Ο Jack δούλεψε τόσο σκληρά για να είναι μέρος της μικρής μας οικογένειας και θα είναι, για πάντα… Στον Jack μας – Λυπάμαι που οι πρώτες στιγμές της ζωής σας συναντήθηκαν με τόσες πολλές επιπλοκές, που δεν μπορέσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε πάντα… Είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη ζωή που έχουμε, για τα υπέροχα μωρά μας Luna και Miles, για όλα τα καταπληκτικά πράγματα που είχαμε βιώσει. Αλλά αυτές οι μέρες δεν μπορεί να είναι γεμάτη ήλιο… Σε αυτές τις πιο σκοτεινές μέρες, θα θρηνούμε και τα μάτια μας θα κλαίνε. Αλλά θα αγκαλιαστούμε και θα αγαπήσουμε ο ένας τον άλλο και θα το ξεπεράσουμε», έγραψε το μοντέλο στην ανάρτηση της.

Exit mobile version