Πώς να αντιμετωπίσεις το πιο συνηθισμένο ατύχημα στην μαγειρική

Αυτό είναι το κόλπο για να μην σου ξανασυμβεί

Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Και είναι από τα πιο συνηθισμένα ατυχήματα στη μαγειρική. Να σπάτε το αυγό και να πέφτει ένα κομμάτι από το τσόφλι μέσα σε αυτό. Και όσο προσπαθείτε να το βγάλετε, τόσο εκείνο σας… ξεγλιστράει.

Σίγουρα είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που αν μπορούσες θα φρόντιζες να μη σου ξανασυμβεί.

Κι, όμως, υπάρχει ένα απλό κόλπο για να βγάλετε το τσόφλι χωρίς κόπο. Μια απλή κίνηση θα σας σώσει από πολλές στιγμές εκνευρισμού. Τι κάνετε; Βρέχετε τα χέρια σας με νερό.

Το κομμάτι που έχει πέσει μέσα, κολλάει στα βρεγμένα δάχτυλα και βγαίνει στο πι και φι.

Exit mobile version