Το Parfimo.gr φέρνει παραμυθένια καλλυντικά και αρώματα στα παιδιά

Αν θέλετε να αποκτήσετε τον τίτλο «γονείς της χρονιάς», εμπνευστείτε επιλέγοντας τα πιο όμορφα δώρα για τα παιδιά σας. Παρακάτω θα σας προτείνουμε μερικά από τα καλλυντικά και τα αρώματα της ιστοσελίδας μας για τα μικρά σας.

Παιχνιδιάρικα Minions,  γενναίοι ήρωες και ηρωίδες, πριγκίπισσες της Disney και διάφοροι ξεκαρδιστικοί χαρακτήρες από κινούμενες ταινίες για παιδιά. Το Parfimo.gr δίνει στα παιδιά όλα όσα ονειρεύονται και αγαπούν περισσότερο. Είναι γεγονός πως υπάρχουν δεκάδες παροιμίες για το πόσο μοιάζουν τα παιδιά με τους γονείς τους και πόσο θέλουν να είναι σαν και αυτούς.

ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΩΣ ΤΟΛΜΗΡΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ

Όταν ο πατέρας χρησιμοποιεί καθημερινά το αγαπημένο του άρωμα, ο γιος του θέλοντας να περπατήσει περήφανα στα βήματά του προσπαθεί να του μοιάσει χρησιμοποιώντας αρχικά τα δικά του καλλυντικά. Στα μικρά αγόρια, το parfimo.gr προσφέρει αρώματα και καλλυντικά για παιδιά, τα οποία εμπνεύστηκαν από τους αγαπημένους τους χαρακτήρες κινούμενων σχεδίων. Οι ηρωικοί Spiderman, Superman, Batman, Iron Man και άλλοι χαρακτήρες κόμικς στη μορφή αφρόλουτρων και αρωμάτων των Marvel και DC Comics θα τους εκπλήξουν ευχάριστα. Ωστόσο, η προτίμηση κάθε παιδιού είναι διαφορετική και εσείς γνωρίζετε καλύτερα το μικρό σας. Σε μερικά παιδιά μπορεί να αρέσουν οι απειλητικοί δεινόσαυροι από το Jurassic Park, ενώ άλλα προτιμούν να βλέπουν τα χαριτωμένα πλασματάκια από το στούντιο της Universal. Οι Minions και τα ζώα του Ice Age εξακολουθούν να αποτελούν επιτυχία στις μέρες μας. Μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν με αυτά.

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΩΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ

‘’Κατά μάνα κατά κόρη’’, όπως λέει και η παροιμία. Κάθε κοριτσάκι βλέπει τη μητέρα του σαν μια όμορφη βασίλισσα και θέλει να είναι σαν αυτήν. Πριν γίνει μια όμορφη νεαρή κοπέλα, μπροστά στα μάτια σας θα είναι πάντα η μικρή σας πριγκίπισσα. Και τι δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή περιποίησης της πριγκίπισσα σας; Εκτός από τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και τα λαμπερά φορέματα, η μικρή σας κυρία θα πρέπει να έχει και ένα άρωμα από τη μάρκα Disney Princess. Η Disney είναι μια μεγάλη αυτοκρατορία η οποία δημιουργεί συνεχώς καινούργια παραμύθια και ταινίες. Στη συλλογή μας από παιδικά καλλυντικά της Disney θα βρείτε πολύχρωμες συσκευασίες με τους αγαπημένους χαρακτήρες ταινιών των μικρών σας. Όπως για παράδειγμα Masha and the Bear, Dory the Fish, Mickey the Mouse, Minnie the Mouse και πολλά άλλα.

ΑΡΩΜΑΤΑ DISNEY ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ

Κανείς δε θα περίμενε κάτι ιδιαίτερο από έναν άνθρωπο που απολύθηκε από τη δουλειά λόγω έλλειψης φαντασίας και πρωτότυπων ιδεών. Όλοι όμως ξέρουμε ότι ο Walt Disney έχει τα πιο όμορφα παραμύθια, όποια και αν ήταν η αρχή του. Έβαλε ανεξίτηλο σημάδι στην ιστορία των ταινιών κινουμένων σχεδίων με τη δημιουργία του διάσημου ποντικιού Μίκυ με αυτιά. Σήμερα, η Disney είναι μια γιγάντια αυτοκρατορία που φτιάχνει νέες ταινίες και παραμύθια κάθε χρόνο και επεκτάθηκε επίσης και στη δημιουργία αρωμάτων για παιδιά. Μικροί και μεγάλοι γελάνε και απολαμβάνουν τους επιτυχημένους χαρακτήρες και τα κομμάτια τους. Και ένα είναι σίγουρο. Ό, τι και να χαρίσετε στα παιδιά σας με ένα παραμυθένιο μοτίβο, είναι σίγουρο ότι θα είστε ο καλύτερος γονιός στον κόσμο.

ΣΕΤ ΔΩΡΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Περισσότερα πράγματα, περισσότερη χαρά. Τα σετ δώρων είναι ένα δημοφιλές δώρο όχι μόνο για ενήλικες. Τα όμορφα συσκευασμένα σετ περιέχουν αρώματα και εκπληκτικά αρωματικά καλλυντικά. Ποιο παιδί θα αντιστεκόταν σε κάτι τέτοιο;

Όχι άλλα δάκρυα και όχι άλλες βαρετές συσκευασίες. Τα παλιά παιδικά καλλυντικά ήταν σε παστέλ χρώματα, χωρίς όμως τις εικόνες που τόσο αγαπούν τα παιδιά. Τα σετ δώρου των Frozen, Mickey Mouse, Minnie Mouse και άλλοι παραμυθένιοι χαρακτήρες από τη συλλογή της ιστοσελίδας μας, θα φέρουν αληθινά χαμόγελα στα πρόσωπά τους. Τα παιδικά καλλυντικά πληρούν τις ιδέες και τις επιθυμίες των μικρών μας φίλων, είναι διασκεδαστικά και υποαλλεργικά.

Μπορείτε να βρείτε επίσης και άλλες συμβουλές και μεγάλες εκπτώσεις σε καλλυντικά και αρώματα για παιδιά, στην ξεχωριστή ενότητα στον ιστότοπο του Parfimo.gr. 

 

 

Exit mobile version