Φωτεινή Αθερίδου: Έχω πολλές φοβίες σχετικά με το παιδί

Για τον σημαντικότερο ρόλο της ζωής της, αυτόν την μητέρας και τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια μίλησε η ηθοποιός Φωτεινή Αθερίδου σε πρωινή εκπομπή.

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη ήταν καλεσμένη στο «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και μίλησε για το παιδί της και πόσο άλλαξε τη ζωή της. Είναι ένας συγκλονιστικός ρόλος και δύσκολος, όπως αποκάλυψε ενώ η ίδια έχει πολλές φοβίες που αφορούν το παιδί. Ακόμη και όταν χτυπάει λίγο, η ίδια τρομάζει ενώ πιο ψύχραιμος είναι ο σύντροφός της. Ωστόσο, όπως, είπε οι απολαβές είναι τόσες μεγάλες από όσα της δίνει το παιδί που δεν σκέφτεται την κούραση και τις δυσκολίες. Ακόμη προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της και να διαχειριστεί το άγχος της.

Η ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση του γιού της Θοδωρή με τον παππού του. Είναι πολύ δοτικός παππούς και πηγαίνει συνέχεια για να δει το εγγόνι του ενώ όπως είπε έχει αλλάξει πολύ.

Η Φωτεινή Αθερίδου ρωτήθηκε και για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο θέατρο και για το κίνημα #Metoo και όπως είπε ξαφνιάστηκε γιατί δεν φανταζόταν ότι το φαινόμενο είχε τόσο μεγάλη έκταση… Θεωρεί, ωστόσο, ότι αποτελούν εξαίρεση αυτά τα φαινόμενα.
Exit mobile version