Η σύζυγος του Αντετοκούνμπο περιγράφει τις δυσκολίες με δύο παιδιά κάτω των 2 ετών

Η Mariah Riddlesprigger δημοσιεύει κατά καιρούς φωτογραφίες με τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά αυτές τις μέρες προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις σχετικά με το μεγάλωμά τους.

Σχολίασε για πρώτη φορά το πώς είναι η ζωή της με δύο μικρά αγόρια, αποκάλυψε πόσο δυσκολεύτηκε να χάσει τα κιλά των κυήσεών της και δεσμεύτηκε να μπει σε πρόγραμμα χάνοντας 11 κιλά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος των Bucks.

“Δύσκολη η μετάβαση από το ένα παιδί στα δύο κάτω των δύο… Ο συντονισμός του προγράμματος ενός βρέφους μαζί με του νηπίου, η εξισορρόπηση του ποιοτικού χρόνου και με τα δύο αγόρια, η έλλειψη ύπνου, αλλά ο μεγαλύτερος αγώνας ήταν να κοιτάζω τον καθρέφτη. Δεν αναγνωρίζω το σώμα μου. Και ναι, ξέρω ότι οι περισσότερες από εσάς θα πείτε για να δείξω στον εαυτό μου λίγη εκτίμηση, αλλά αυτά τα παιδάκια συν μια δίαιτα έχουν βάλει το κορίτσι σας να παλεύει με τα συναισθήματά της! Ήμουν αθλήτρια της πρώτης κατηγορίας που γυμναζόμουν κάθε μέρα, πολλές φορές την ημέρα. Η αύξηση βάρους κάποτε ήταν δύσκολη, αλλά τώρα το να το χάσω κιλά φαντάζει αδύνατο”, σχολίασε αρχικά, δείχνοντας στους followers της ότι μπορεί να φαίνεται ότι τα έχει όλα, αλλά και η ίδια όπως οι άλλες μαμάδες που βρίσκονται στη θέση της προσπαθεί να ισορροπήσει τη μητρότητα με την εξωτερική της εικόνα.

Exit mobile version