bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

10 πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το νυφικό σας μετά τον γάμο

Μετά την μεγάλη μέρα του γάμου σας αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε το νυφικό σας φόρεμα, εκτός από το να το καταχωνιάσετε στη ντουλάπα;

Μια ωραία ιδέα είναι να το φυλάξετε ως οικογενειακό κειμήλιο για την κόρη σας αλλά ποιος μας εγγυάται ότι σε τουλάχιστον 20 χρόνια από σήμερα θα εξακολουθεί να είναι στη μόδα; Σε κάθε περίπτωση αν έχετε τη διάθεση να το αξιοποιήσετε οι επιλογές σας είναι ατελείωτες. Ρίξτε μια ματιά!

Βαπτιστικό φόρεμα

0417.jpg

Μετατρέψτε το νυφικό σας σε φόρεμα βάπτισης για την κορούλα σας!

Δωρίστε το

0619.jpg

Χαρίστε το σε μια φίλη ή γνωστή που παντρεύεται εν ευθέτω χρόνω.

Μετατρέψτε το σε μαξιλάρι

0721.jpg

Μετατρέψτε το σε κάτι μικρότερο και πιο εύχρηστο όπως είναι ένα μαξιλάρι.

Πάρτι με όλες τις νύφες μαζεμένες

0818.jpg

Τι θα λέγατε να διοργανώσετε ένα «νυφικό πάρτι» με καλεσμένες τις φίλες και αυστηρό dress code τι άλλο; Το νυφικό σας φόρεμα ασφαλώς!

Βραδινό φόρεμα

0131.jpg

Με τις απαραίτητες αλλαγές από μια μοδίστρα, το νυφικό σας φόρεμα μπορεί να μετατραπεί σε ένα ωραιότατο βραδινό φόρεμα για δεξίωση.

Μικρή πριγκίπισσα

0924-624x416.jpg

Μετατρέψτε το σε πριγκιπικό φόρεμα για το μικρό σας κοριτσάκι.

Φούστα με τούλι

2511-624x611.jpg

Είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα outfit για μαμάδες και κόρες. Και εδώ όμως θα χρειαστείτε τη βοήθεια μια έμπειρης μοδόστρας.

Κάλυμμα για το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου σας

121.png

Ντύστε το άλμπουμ του γάμου σας με ύφασμα από το νυφικό σας. Αν έχετε κομμάτια από δαντέλα ή κορδέλα, χρησιμοποιήστε τα καθώς θα δώσουν ιδιαίτερες πινελιές στο άλμπουμ σας.

Κορνιζώστε το

frame.jpeg

Ένα από τα πιο σημαντικά φορέματα που φορέσατε ποτέ αξίζει να έχει τη δική του θέση μέσα στο σπίτι και γιατί όχι να αποτελέσει ένα έργο τέχνης. Από την άλλη πλευρά μπορεί ένα πλαισιωμένο γαμήλιο φόρεμα να δείχνει λίγο ανατριχιαστικό – ειδικά μέσα στο σκοτάδι – καθώς μοιάζει περισσότερο με παγιδευμένη γυναίκα στον τοίχο ντυμένη στα λευκά. Αλλά ο καθένας όπως το σκέφτεται. Τι λέτε;

Κούνια για το μωρό

Bassinet.jpg

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Εφόσον το ύφασμα του νυφικού σας το επιτρέπει μπορείτε να το μετατρέψετε σε παπλωματοθήκη, μαξιλαροθήκες και γενικότερα να το αξιοποιήσετε για την προίκα του μωρού σας. Το δε πέπλο μπορεί να γίνει η τέλεια κουνουπιέρα!

Facebook Share  X Share  Στείλε με email  Print