bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Το «μαγικό» κόλπο για να ξεπαγώσετε στο πι και φι το βούτυρο

«Το βούτυρο να είναι σε θερμοκρασία δωματίου». Σχεδόν σε όλες τις συνταγές για γλυκά θα διαβάσετε την παραπάνω οδηγία. Ωστόσο, πολλές φορές έχει τύχει να ξεχάσουμε να βγάλουμε εγκαίρως το βούτυρο και να μην πρόλαβε να ξεπαγώσει αρκετά.

Τι μπορείτε να κάνετε, λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση; Για να σας πετύχει και η συνταγή;

Απλά, παίρνετε τον τρίφτη και τρίβετε το βούτυρο, όπως κάνετε με το τυρί. Και να χρησιμοποιήσετε τα κομμάτια κανονικά στην εκτέλεση της συνταγής. Και με το ίδιο αποτέλεσμα.

Facebook Share  X Share  Στείλε με email  Print