11 celebrities μιλούν με ειλικρίνεια για τη μητρότητα

Αγαπημένοι και διάσημοι celebrities μοιράζονται με ειλικρίνεια τις πραγματικότητες που ζει ένας γονιός.

Είμαστε σίγουροι ότι κι εσείς θα έχετε σκεφτεί και αισθανθεί κάποια από αυτά γιατί αυτά έχει … πραγματική ζωή!

Hilary Duff

«Νομίζω ότι όποια έγκυο και να ρωτήσετε θα σας πει «Θέλω πίσω το σώμα μου». Αλλά θα πάρει καιρό. Όλο το βάρος που παίρνουμε είναι για καλό σκοπό. Η δεύτερη σκέψη που έρχεται στο μυαλό είναι «Τι συμβαίνει στο σώμα μου;»Κοιτάζω το όμορφο μωράκι μου και εκτιμώ το σώμα μου για το δώρο που μου χάρισε!»

Shakira

«Δεν περίμενα ότι τα μωρά χρειάζονται… τόσο πολλές πάνες! Κανείς δεν μου είπε ότι θα ήταν τόσο δύσκολο. Θέλει πολύ ενέργεια ο νέος ρόλος της μητέρας. Αλλά το λατρεύω, πραγματικά απολαμβάνω κάθε στιγμή. Απλά δεν είναι τόσο ειδυλλιακό όπως όλοι λένε, ούτε τόσο τρομακτικό όπως λένε επίσης».

Kristen Bell

«Συμμετέχουμε στο μεγαλύτερο θαύμα της φύσης! Ποιος νοιάζεται για τα κιλά που θα πάρουμε για μερικούς μήνες, για έναν χρόνο ή και περισσότερο; Σε κάτι τόσο μεγαλειώδες, δεν επιτρέπω στα μικρά και ασήμαντα να με επηρεάζουν!»

Kate Winslet

«Τελευταία έχω ακούσει πολλές συναδέρφους να γκρινιάζουν για την δύσκολη καθημερινότητα με τα παιδιά. Δεν θα έπρεπε ποτέ να το λέμε αυτό γιατί η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ τυχερές. Μπορεί καμιά φορά η καθημερινότητα να μοιάζει με ζούγκλα αλλά έτσι δεν είναι για κάθε εργαζόμενη μαμά;»

Jennifer Love Hewitt

«Καμιά φορά σε παίρνει από κάτω, δεν θα πω ψέματα. Έχουν υπάρξει μέρες που λέω «Χμμ μακάρι να ήταν ευκολότερα τα πράγματα». Αλλά δεν είναι και δεν πειράζει.»

Gwyneth Paltrow

«Η επιλόχειος κατάθλιψη δεν είναι ντροπή. Ήμουν σαν ζόμπι. Δεν ένιωθα τίποτα. Δεν είχα μητρικά ένστικτα για το παιδί μου και ήταν απαίσιο. Δεν μπορούσα να νιώσω καμία επαφή και ακόμα και τώρα, όταν κοιτάω φωτογραφίες της όταν ήταν τριών μηνών, δεν θυμάμαι εκείνη την περίοδο. Δεν ήξερα τι έκανα λάθος και νόμιζα ότι ήμουν κακή μητέρα. Δεν είναι όμως έτσι, είναι πολύ φυσιολογικό»

Courteney Cox

«Πέρασα μια πραγματικά δύσκολη περίοδο- όχι αμέσως μετά τη γέννα, αλλά όταν η κόρη μου έγινε έξι μηνών. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Είχα ταχυκαρδίες και ένιωθα κατάθλιψη. Πήγαν στο γιατρό μου και ανακάλυψα ότι έφταιγαν οι ορμόνες μου».

Gisele Bundchen

«Δεν σταματάω να μαθαίνω πράγματα κάθε μέρα. Κάθε μέρα προσπαθούμε να αφιερώνουμε χρόνο στην οικογένεια, ανεξάρτητα με τις δουλειές που μπορεί να έχουμε.. άλλωστε δεν υπάρχει τίποτε που να αξίζει περισσότερο από τα παιδιά μας.»

Jessica Alba

«Η μητρότητα με έχει αλλάξει εντελώς. Δεν αισθάνομαι πια η ίδια. Εννοώ ότι το ποια είμαι και οι βασικές μου αρχές μπορεί να παραμένουν οι ίδιες – πάντα θέλω να εξελίσσομαι, να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και να μαθαίνω από τα λάθη μου- αλλά είμαι τελείως διαφορετική από την ημέρα που έγινα μητέρα».

Demi Moore

«Τα παιδιά μου είναι η προτεραιότητά μου και ενδιαφέρομαι πάντα για τα συναισθήματά τους, αλλά ως γονιός προσπαθώ να μην επιβάλλω τη γνώμη μου με το ζόρι.»

Melanie C

Εκείνοι οι πρώτοι μήνες ήταν πραγματικά δύσκολοι. Προσπαθούσα να μάθω το μωρό μου και να συνεργαστούμε αλλά η έλλειψη ύπνου κι όλα τα πρωτόγνωρα συναισθήματα με δυσκόλευαν. Αλλά η κόρη μου είναι το φως στη ζωή μου και όχι μόνο. Δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις!»

Exit mobile version