4 χριστουγεννιάτικα bazaar για καλό σκοπό

Πριν ξεχυθείτε στους δρόμους για τις χριστουγεννιάτικές σας αγοράστε, δοκιμάστε φέτος να εμπιστευτείτε τα εορταστικά φιλανθρωπικά bazaar που στήνονται για “καλό σκοπό”.

Προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα χειροποίητα δώρα σε οικονομικές τιμές, και χαρίστε “μπόλικη” χαρά σε όσους έχουν ανάγκη. Για αυτό το Σαββατοκύριακο προτείνουμε να επισκεφτείτε:

Χριστουγεννιάτικο παζάρι – Δρόμοι Ζωής

Η εθελοντική οργάνωση Δρόμοι Ζωής, που δραστηριοποιείται στο Γκάζι εδώ και 15 χρόνια, διοργανώνει το καθιερωμένο ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014, στο 87ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στο Γκάζι, συνοδεύοντάς το με πλούσιες, δωρεάν και ανοιχτές για όλους παράλληλες εκδηλώσεις. Το Bazaar που αποτελεί το βασικό έσοδο της οργάνωσης, υπερασπίζεται εδώ και χρόνια τη φήμη του ως μια ετήσια gourmet διοργάνωση, συνδυάζοντας γευστικές, δημιουργικές αλλά και πολιτιστικές εκπλήξεις για όλες τις ηλικίες!

Για τους μικρούς φίλους του Bazaar θα υπάρξουν δημιουργικά εργαστήρια που θα λειτουργούν δωρεάν όλες τις ώρες του διημέρου, με παιχνίδι, ζωγραφική, χειροτεχνίες, κουκλοθέατρο, ζαχαροπλαστική και τραγούδι!

Πότε & Που: Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014: 10:00-22:00
Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014: 10:00-20:00
87o Δημοτικό Σχολείο Αθηνών
Ορφέως 58 118 54, Γκάζι
Σταθμός μετρό Κεραμεικός, έξοδος Κων/πόλεως

Bazaar του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού  σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του.

Δωράκια με άρωμα παλιού σχολικού βιβλίου: βιβλία, κοσμήματα, γούρια, καδράκια, αφίσες, χριστουγεννιάτικα,  αλλά και το μικρό μας παλαιοβιβλιοπωλείο, θα ενισχύσουν τη λειτουργία του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε στόχους μας και τις δράσεις του οργανισμού.

Τα παιδιά που θα παραβρεθούν στο bazaar θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να παίξουν αλλά και να μάθουν με ευχάριστο τρόπο: αφηγήσεις παραμυθιών, θεατρικά δρώμενα, παραδοσιακά παιχνίδια, κάλαντα, εργαστήρια, κατασκευές.

Πότε & Που: 6 Δεκεμβρίου – 4 Ιανουαρίου 2014,
Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
Τριπόδων 23, Πλάκα.

Χριστουγεννιάτικο παζάρι από το Χαμόγελο του Παιδιού

Τα φετινά Χριστούγεννα θα βρουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Χριστουγεννιάτικο Σπιτάκι του, Ερμού με Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη.

Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων έχουν ετοιμάσει με πολύ αγάπη, περίσσια δημιουργικότητα και φαντασία χριστουγεννιάτικες κατασκευές διακόσμησης, αλλά και Χριστουγεννιάτικα δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους πάντα σε προσιτές τιμές. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις ενισχύουν το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού που εδώ και 20 χρόνια στέκεται δίπλα σε όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη χαρίζοντας χαμόγελα!

Πότε & Που: 24 Νοεμβρίου – 24 Δεκεμβρίου 2014
Ερμού με Αριστοτέλους, ώρες καταστημάτων.

Παζάρι για τη στήριξη των Συλλόγων «Στοργή» και «Αμυμώνη» στο Δελασάλ

Χειροποίητες δημιουργίες, γαστρονομικές λιχουδιές και χριστουγεννιάτικα στολίδια, ακόμη express manicure για τις κυρίες, facepainting, φουσκωτά παιχνίδια και τραμπολίνο για τα παιδιά περιλαμβάνει το φετινό bazaar του Ελληνογαλλικού Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Τα έσοδα της φιλανθρωπικής, εκδήλωσης με τίτλο «Το χωριό των αστεριών», θα διατεθούν στον Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» και στον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «ΑΜΥΜΩΝΗ».

Πότε & Που: 7 Δεκεμβρίου 2014, από τις 10: 00 το πρωί μέχρι τις 15: 00 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου, στα Πεύκα της Θεσσαλονίκης.

Exit mobile version