4η Φθινοπωρινή Ανθοκομική Έκθεση στην πλατεία Κοτζιά

Περισσότερα από εξακόσια διαφορετικά είδη φυτών θα πλημμυρίσουν με χρώματα και μεθυστικά αρώματα την Πλατεία Κοτζιά στο κέντρο της Αθήνας στην 4η Φθινοπωρινή Ανθοκομική Έκθεση, που συνδιοργανώνει για μια ακόμα χρονιά ο Συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αττικής, σε συνεργασία με τον  Δήμο Αθηναίων.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 9 Νοεμβρίου και θα προσφέρει, στους χιλιάδες επισκέπτες που αναμένεται να την επισκεφθούν, την ευκαιρία να βρουν λουλούδια για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια, καθώς και οτιδήποτε άλλο είναι απαραίτητο για τη φροντίδα των φυτών. Ο επισκέπτης της έκθεσης θα έχει επίσης την ευκαιρία να γνωρίσει τις ντόπιες ποικιλίες φυτών, αλλά και να ενημερωθεί από τους Έλληνες παραγωγούς σχετικά με τις απαραίτητες ενέργειες, που αφορούν τόσο τη φύτευση όσο και την συντήρηση των φυτών στον κήπο ή στο μπαλκόνι.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις εννιά το πρωί έως τις οκτώ το βράδυ (09:00-20:00), με δωρεάν είσοδο.

Πληροφορίες
Διάρκεια: 24 Οκτωβρίου – 9 Νοεμβρίου
Τοποθεσία: Πλατεία Κοτζιά (Αθήνα)
Ωράριο λειτουργίας: 09.00 ως 20.00, καθημερινά
Είσοδος: Ελεύθερη
Πρόσβαση με ΜΕΤΡΟ: Ομόνοια (Γραμμή 1 “Πειραιάς – Κηφισιά”, Γραμμή 2 “Άγιος Αντώνιος – Άγιος Δημήτριος”) – Μοναστηράκι (Γραμμή 1 “Πειραιάς – Κηφισιά”, Γραμμή 3 “Αιγάλεω – Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο”).

Exit mobile version