6 πράγματα που θα πρέπει να ξέρουν όσες γίνονται πρώτη φορά θείες

Γράφει η Εύη Σιμοπούλου

Η αντίδραση σας όταν θα μάθατε ότι θα γίνεται θείες, για πρώτη φορά, θα είναι σαν της κοπέλας στην παρακάτω εικόνα…

 

Τουλάχιστον, έτσι αντέδρασε η δικιά μου αδερφή!

Αν και έχετε δει πολλά βίντεο στο youtube, την ώρα που ζευγάρια αποκαλύπτουν στην οικογένεια το ευχάριστο γεγονός, ήρθε η ώρα να το ζήσετε και εσείς.

1. Η πρώτη φορά που θα αντικρίσετε την ανιψιά σας (εγώ είχα κοριτσάκι) στο μαιευτήριο θα σταθείτε απέναντί της ευσυγκίνητες και κοιτώντας την σαν… χάνος! Νομίζετε ότι αυτό συμβαίνει μόνο στις μαμάδες και στους παππούδες. Αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο!!!

2. Θα νιώσετε ένα περίεργο και πρωτόγνωρο αίσθημα προστασίας προς αυτό το πλασματάκι που δεν είναι δικό σας και δεν το έχετε γνωρίσει καλά καλά.

3. Θα του αγοράζετε συνεχώς ρούχα! Ω, ναι! Η κόρη μου έχει άπειρα φορέματα, όλα αγορασμένα από τη θεία της. Κάθε φορά που βγαίνει για ψώνια βρίσκει και ένα νέο φουστάνι τόσοοοοο χαριτωμένο και δεν αντιστέκεται και το αγοράζει!

4. Αν θέλει κάποιος να αγκαλιάσει τη μικρή και είναι μπροστά συμπεριφέρεται τελείως… (χιχιχιχι) εγωιστικά και δεν τη δίνει σε κανέναν. Άλλωστε η αγκαλιά της θείας παρέχει μεγαλύτερη προστασία!

5. Οι προτεραιότητες σας θα αλλάξουν για πάντα. Τώρα πια δεν θα επισκέπτεστε την αδελφή σας για να την δείτε, αλλά για να περάσετε χρόνο με το ανιψάκι σας.

6. Θα την αγαπάτε περισσότερο απ’ οποιονδήποτε άλλο στον κόσμο. Θα κοσμεί με φωτογραφίες της το facebook, το Instagram και το κινητό σας.

Η δικιά μας θεία γεμίζει με χαρά την κόρη μου και με γέλια όλο το σπίτι. Οι θείες είναι το πολυτιμότερο δώρο για τις ανιψιές!

Exit mobile version