Διαγωνισμός του baby.gr με δώρο το κάθισμα αυτοκινήτου Radian 5 της Diono – Το όνομα του Νικητή!

Το baby.gr σε συνεργασία με την πολυβραβευμένη εταιρεία αξεσουάρ και καθισμάτων αυτοκινήτου «Diono» διοργανώνουν έναν μεγάλο διαγωνισμό με δώρο το απόλυτο κάθισμα αυτοκινήτου!

Πρόκειται για το Radian 5 για παιδιά του γκρουπ 0-2, το οποίο είναι κατάλληλο από τη γέννηση έως τα 7 έτη. Βασισμένο στο μπεστ- σελερ της αμερικάνικης αγοράς Radian, με παρατεταμένη χρήση των ιμάντων και της φοράς προς τα πίσω, το Radian 5 είναι το μοναδικό κάθισμα στην αγορά, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί τόσο με φορά προς τα πίσω, όσο και προς τα εμπρός με ιμάντες πέντε σημείων από τη γέννηση έως ότου το παιδί να φτάσει στα 25 κιλά, κρατώντας τα παιδιά εξαιρετικά ασφαλή στο κάθισμά τους, μέχρι τα 7 έτη.

Ο μοναδικός ατσάλινος σκελετός παρέχει έναν ανθεκτικό σταθερό πυρήνα, ενώ τα ενισχυμένα μεταλλικά πλευρικά τοιχώματα με προηγμένο απορροφητικό υλικό, σταματούν τη μεταφορά των δυνάμεων πρόσκρουσης στο παιδί. Μπορείτε να απολαύσετε τις κοντινές και μακρινές εξορμήσεις χάρη στο υπερ-αναπαυτικό ανατομικό εσωτερικό μαξιλάρι (memory foam), τις επεκτάσιμες πλευρές του καθίσματος και το πρόσθετο αξεσουάρ για νεογνά, που διατηρεί τα μωρά ασφαλή και ευχαριστημένα.

Τα μεταλλικά ενισχυμένα πλευρικά τοιχώματα συγκρατούν το παιδί μέσα στο κάθισμα ώστε να είναι πλήρως προστατευμένο από το κεφάλι έως τους μηρούς. Το αφρώδες υλικό πολυπροπυλενίου EPP είναι το πιο εξελιγμένο υλικό για την απορρόφηση κραδασμών από συγκρούσεις. Η προτεινόμενη λιανική τιμή του Radian 5 είναι 299 ευρώ και κάνει τους γονείς να νιώθουν ασφάλεια σε κάθε μετακίνηση με το παιδί τους από τη γέννηση μέχρι τα επτά του έτη.

Εκτός από το συγκεκριμένο κάθισμα, η νέα συλλογή Diono διαθέτει μία μεγάλη γκάμα επιτυχημένων και πρακτικών προϊόντων, σχεδιασμένων για ένα ασφαλές και ξεκούραστο ταξίδι με στυλ και άνεση παρέχοντας όλα τα απαραίτητα για τις κοντινές και μακρινές αποστάσεις με τα παιδιά σας.

Η Diono στηρίζεται σε 15 χρόνια καινοτόμων ιδεών που είχαν πάντα ως στόχο να χαρίσουν λίγη μαγεία στην καθημερινότητα του κάθε γονιού, αποτελώντας ιδανική λύση για εσάς και τα μωρά σας. Εκτός από τα καθίσματα αυτοκινήτου, μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της Diono είναι ο πατενταρισμένος best seller καθρέπτης – Easy View Plus – για το πίσω κάθισμα με φωτάκι που ρυθμίζεται με τηλεχειριστήριο, έτσι ώστε να μπορείτε να βλέπετε το μωρό σας όταν είναι γυρισμένο με φορά προς τα πίσω, κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, το στυλάτο προστατευτικό – Stow ‘n Go – για την πλάτη του καθίσματος, που διαθέτει πολλές τσέπες αποθήκευσης και η ποτηροθήκη – Stroller Cup Holder – που ρυθμίζεται επάνω σε κάθε καρότσι και μπορεί να φιλοξενήσει μία ευρεία γκάμα ροφημάτων.

Δείτε περισσότερα προϊόντα Diono στη σελίδα της Diono στο Facebook facebook.com/DionoGreece ή την ιστοσελίδα http://gr.diono.com/

Έναρξη : 19.12.2016

Λήξη : 30.12.2016

Νικητές : 1

Αναπληρωματικοί : 1

Δώρο : Ένα (1) κάθισμα αυτοκινήτου Radian 5 της Diono

 

O διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί

Ο Νικητής:

Το κάθισμα αυτοκινήτου κερδίζει ο Βασίλειος Παναγιώτου.

Η αναπληρωματική νικήτρια είναι η Δημητρούλα Μανδράκη.

Exit mobile version