Εφαρμογή υπόσχεται ότι θα γεννήσετε κορίτσι

Θέλετε απεγνωσμένα το μωρό σας να βγει κορίτσι; Ξεχάστε τους πατροπαράδοτους τρόπους που κάνουν λόγο για ειδική στάση στο σεξ και μεγάλη κατανάλωση όξινων τροφών αφού ήρθε η εφαρμογή StorkDiet/Girl.

 Σύμφωνα με τον δημιουργό της, τον προγραμματιστή Άλεν Χάνας, το συγκεκριμένο application σας βοηθά στη σύλληψή ενός κοριτσιού!

Ο ίδιος τονίζει ότι η εφαρμογή είναι «απολύτως ασφαλής και οι επιστημονικές μέθοδοι που προτείνει μπορούν να βοηθήσουν τις μέλλουσες μητέρες να επιλέξουν το φύλο του μωρού τους».

Η εφαρμογή στοιχίζει 6.99 δολάρια και βασίζεται σε μια νέα έρευνα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης και αυτό του Έξετερ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Medical Daily.

Σύμφωνα με αυτήν, οι ερευνητές αποκαλύπτουν ότι υπάρχει κάποια σύνδεση ανάμεσα στη διατροφή μιας μέλλουσας μαμάς και του φύλου του μωρού της.

Η ερευνητική ομάδα υποστηρίζει ότι οι γυναίκες που τρώνε λιγότερο αλάτι και περισσότερο ασβέστιο, ενώ συνολικά καταναλώνουν λιγότερες θερμίδες, έχουν περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν κορίτσι.

Αυτή η δίαιτα βασίζεται σε μια βάση δεδομένων περίπου 8. 400 προϊόντων τα οποία είναι αποθηκευμένα στην εφαρμογή.

Στην έρευνα συμμετείχαν 740 γυναίκες.

Οι ειδικοί ανακάλυψαν ότι περίπου το 56% αυτών που ακολουθούσαν δίαιτα χαμηλή σε αλάτι και υψηλής περιεκτικότητας σε ασβέστιο απέκτησαν κόρες.

Σύμφωνα πάντως με τον κ. Χάνας οι γυναίκες που ακολουθούν τις διατροφικές συμβουλές της εφαρμογής και κάνουν τακτικά σεξ έχουν πιθανότητες 81% να συλλάβουν κορίτσι.

Η εφαρμογή StorkDiet/Girl είναι διαθέσιμη τόσο σε iPhones όσο και σε Android.

Exit mobile version