Έκανε άμβλωση για να σώσει τη ζωή του αδερφού της

Στο χειρότερο δίλημμα βρέθηκε μια γυναίκα από την Κίνα που χρειάστηκε να θυσιάσει τη ζωή του αγέννητου παιδιού της για να σώσει τον αδερφό της.

Η 24χρονη Γιανγκ Λι ήταν έγκυος στον τρίτο μήνα, ετοιμαζόταν με τον σύζυγό της για τη μεγάλη στιγμή. Η ζωή του 29χρονου αδελφού της Γιανγκ Ζουν όμως κινδύνευε και οι γιατροί τον είχαν μόλις ενημερώσει ότι επρόκειτο να πεθάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς είχε διαγνωσθεί με λέμφωμα για δεύτερη φορά. Αφού είχε κάνει την πρώτη φορά μετασχόσχευση μυελού των οστών, χημειοθεραπείες και ραδιοθεραπείες, τώρα χρειαζόταν μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων. Το perfect match για τον Γιανγκ Ζουν ώστε να έχει υπαρκτές ελπίδες να ζήσει ήταν η αδελφή του.

Αυτό που έπρεπε να κάνει η Γιανγκ Λι ήταν πολύ δύσκολο αλλά δεν μπορούσε να ξεχάσει πόσα είχε κάνει ο αδερφός της για εκείνη.  Πιστεύοντας ότι ήταν υποχρέωσή της να βοηθήσει, η Γιανγκ Λι θυσίασε την ευτυχία της ίδιας και του συζύγου της και έριξε το παιδί της. Ο Γιανγκ Τζουν περιμένει την πλήρη ανάρρωση της αδελφής του και σύντομα θα κάνει την επέμβαση ελπίζοντας ο οργανισμός του να αντέξει. Κάποιοι χαρακτήρισαν την αδελφή του ηρωίδα. Κάποιοι την κατηγόρησαν. Ο ίδιος παντως γνωρίζει ότι της οφείλει πολλά. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Exit mobile version