«Φόρος θηλασμού» το νέο μέτρο της κυβέρνησης

«Φόρος θηλασμού» είναι το νέο μέτρο που θα επιβάλει η κυβέρνηση στο πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων που συζητιούνται.

Σε συνέχεια του μέτρου για τον «Φόρο λίπους», η κυβέρνηση αποφάσισε να φορολογήσει το μητρικό γάλα από την πρώτη κιόλας σταγόνα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του baby.gr.

“Πρόκειται για νομοθεσία που θα δώσει λύση στο οικονομικό πρόβλημα της χώρας. Σκεφτείτε πόσα βρέφη θηλάζουν κάθε μέρα εντελώς δωρεάν και μάλιστα «μαύρα», χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν”, δηλώνουν κύκλοι του Υπ. Οικονομικών.

“Απορώ πώς καμία από τις προηγούμενες κυβερνήσεις δεν το είχε σκεφτεί νωρίτερα. Για αυτό είμαστε όμως εδώ. Λύσεις υπάρχουν”, συμπληρώνουν.

Το νέο αυτό μέτρο αναμένεται να φέρει μπελάδες στα νοικοκυριά καθώς οι γυναίκες θα πρέπει να ζυγίζονται πριν και μετά το θηλασμό σε μία ηλεκτρονική ζυγαριά που θα συνδέεται κατευθείαν με το TAXISnet, όπου θα καταγράφεται πόση ποσότητα γάλακτος καταναλώθηκε.  

Το επόμενο σχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση είναι τα υποχρεωτικά ΚΤΕΟ και τέλη κυκλοφορίας για τα καροτσάκια, σύμφωνα με πηγές που δεν έχουν επιβεβαιωθεί. 

Ανώνυμη πολέμια του Δημοσίου θηλασμού δήλωσε στο Baby.gr: “Επιτέλους! Μήπως έτσι σταματήσουν να θηλάζουν δημόσια οι μητέρες που προτάσσουν τα στήθη τους δεξιά κι αριστερά νομίζοντας ότι κάτι κάνουν”.

 

Αυτό το άρθρο δημοσιεύεται ως χιουμοριστικό, στο πλαίσιο του εθίμου της Πρωταπριλιάς και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί ως ενημερωτικό. Το baby.gr αντιλαμβάνεται πλήρως και υποστηρίζει τα πλεονεκτήματα του θηλασμού και σέβεται 100% τις γυναίκες που θηλάζουν δημόσια.

Exit mobile version