Γέννησε μια ώρα αφότου έμαθε ότι είναι έγκυος!

Μοιάζει να είναι απίστευτο κι όμως είναι αληθινό!

Μια γυναίκα από τη Μασαχουσέτη, η Katie Kropas επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης ένα νοσοκομείο μετά από έντονους πόνους στο στομάχι και την πλάτη. Μετά από μια ώρα κρατούσε στην αγκαλιά της το 4,5 κιλών κοριτσάκι της!

«Ξύπνησα με πόνους στη μέση… Πήγα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι είμαι έγκυος, στο μήνα μου και έτοιμη να γεννήσω. Μπήκα στην αίθουσα τοκετού στις 10:15 και στις 11:06 είχα γεννήσει”, δήλωσε η ίδια στο CBS Boston.

Η Kropas πίστευε πώς τα επιπλέον κιλά οφείλονταν στις διατροφικές ατασθαλίες που υπέπεσε κατά τη διάρκεια των διακοπών της με τους γιατρούς της να εξηγούν ότι σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει η λεγόμενη “κρυφή” εγκυμοσύνη, η οποία δεν εμφανίζει τα κλασσικά σημάδια με αποτέλεσμα οι μέλλουσες μαμάδες να την αντιλαμβάνονται αργότερα από το φυσιολογικό. Όταν λοιπόν έκανε το υπερηχογράφημα στο νοσοκομείο πήρε την μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής.

Τώρα η Katie και ο σύντροφός της με τον οποίο είναι δύο χρόνια μαζί δεν μπορούν να το πιστέψουν ότι έγιναν γονείς!  “Φαντάζομαι ότι οι δύο πρώτες βδομάδες θα είναι δύσκολες, κυρίως επειδή δεν είχαμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε, αλλά την αγαπώ» δηλώνει εκείνος! 

 

 

Exit mobile version