Γιατρός ξέχασε το κινητό του μέσα στην κοιλιά μητέρας μετά την καισαρική

Μια μητέρα από την Ιορδανία ισχυρίζεται ότι ο γιατρός της κατά της διάρκεια της καισαρικής στην οποία υποβλήθηκε για να φέρει στον κόσμο το παιδί της, ξέχασε το κινητό του μέσα στην κοιλιά της.

 

Η 36χρονη Hanan Mahmoud Abdul Karim, εισήχθη σε ιδιωτική κλινική στο Αμμάν της Ιορδανίας, για να γεννήσει στις 24 Απριλίου του τρέχοντος έτους. Η μητέρα της, δήλωσε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Ιορδανίας ότι η κόρη της γέννησε ένα αγόρι αγοράκι τεσσάρων κιλών και όλα έδειχναν μια χαρά στην υγεία της.

 Αργότερα όμως όταν πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, ένιωσε μια δόνηση στο στομάχι της και φριχτούς πόνους.

«Η κόρη μου ένιωσε δυνατούς πόνους και δεν μπορούσε να κουνηθεί», λέει χαρακτηριστικά η μητέρα. «Εγώ η ίδια την έφερα πίσω στο μαιευτήριο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις που δεν έδειξαν το παραμικρό πρόβλημα», συμπληρώνει η μητέρα.

 Οι πόνοι δεν σταματούσαν και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών ενός δημόσιου νοσοκομείο, όπου οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι υπήρχε ένα ξένο αντικείμενο στην κοιλιά της.

Υποστηρίζει ότι ο χειρούργος ήταν εκείνος που ξέχασε το κινητό του τηλέφωνο στην κοιλιά της.

Η μητέρα υπεβλήθη εκ νέου σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί από τη κοιλιά της το τηλέφωνο ενώ η υπόθεσή έφτασε στο ιορδανικό κοινοβούλιο και μάλιστα βουλευτής ζήτησε από την ιορδανική κυβέρνηση να παραιτηθεί.

«Σε χώρες που δείχνουν σεβασμό στα εθνικά ζητήματα και στους πολίτες, μετά από τέτοια σκάνδαλα οι κυβερνήσεις τους συνήθως παραιτούνται» δήλωσε ο πολιτικός Σαλίμ Αλ Μπαταΐνα στο κοινοβούλιο.

«Το Κοινοβούλιο θα πρέπει να επιδείξει αίσθημα ευθύνης και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες», πρόσθεσε.

 

 

Exit mobile version