Γυναίκα βγάζει από την κοιλιά της τα δίδυμα μωρά την ώρα της καισαρικής!

Μπορεί οι φωτογραφίες να σοκάρουν αλλά ταυτόχρονα δείχνουν τη δύναμη αυτής της γυναίκας και την αγάπη της για τα μωρά της.

Η 41χρονη γυναίκα από την Αυστραλία φωτογραφήθηκε να βγάζει η ίδια από την κοιλιά της τα δίδυμα μωρά της μετά την καισαρική στην οποία υποβλήθηκε. Είναι μαμά ήδη εννέα παιδιών και γέννησε το 10ο και το 11ο παιδί της, την Violet και τη Matilda σε μια πολύ ασυνήθιστη διαδικασία στο Νοσοκομείο John Hunter, στο Νιούκαστλ της Νότια Ουαλίας τρεις μέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Ήταν απελπισμένη όταν έμαθε ότι πρέπει να γεννήσει με καισαρική μετά από μια επιπλοκή στις 36 εβδομάδες κύησης. Παρόλο που θα ήταν η πέμπτη φορά που θα έκανε καισαρική δεν ήθελε γιατί όπως δηλώνει η ίδια στη Daily Mail “είναι μία πολύ απρόσωπη διαδικασία”.

Είχε διαβάσει στο Διαδίκτυο για τη βοηθούμενη από τη μητέρα καισαρική και ζήτησε από το γιατρό της να γεννήσει έτσι. Πρόκειται για μία τυπική καισαρική που γίνεται από τους γιατρούς με τη μόνη διαφορά ότι αντί για τον γιατρό η μητέρα είναι αυτή που τραβάει το παιδί της από την κοιλιά.

Ο γυναικολόγος της αρχικά δεν πείστηκε αλλά εκείνη επέμεινε δηλώνοντας: «Είναι το σώμα μου, η γέννα μου και το μωρό μου.»

Έτσι στις 22 Δεκεμβρίου η Gerri Wolfe καλωσόρισε τα μωρά της βγάζοντας τα η ίδια από την κοιλιά της. Φυσικά η ιδιαίτερη αυτή διαδικασία φωτογραφήθηκε!  


Σύσσωμη όλη η οικογένεια!

Exit mobile version