Hollywood: 5 χωρισμοί που μας άφησαν άφωνους

Δεν θα σας πούμε ψέματα: η επιβεβαίωση του χωρισμού του Ben Affleck και της Jennifer Garner μετά από 10 χρόνια γάμο και τρία παιδιά μαζί, μας στενοχώρησε πολύ! Αφού δεν κατάφεραν να σώσουν κι αυτοί την σχέση τους, τότε ποιος μπορεί;

Ωστόσο δεν είναι το μοναδικό ζευγάρι που μας κάνει δύσπιστους απέναντι στις σχέσεις και στον γάμο. Εδώ είναι 5 αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood των οποίων η αγάπη θα θέλαμε να κρατήσει για πάντα!

Jennifer Aniston και Brad Pitt

Ήταν κυριολεκτικά ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια που έχουμε δει ποτέ, γι΄αυτό και συγκλονιστήκαμε όταν ακούσαμε την είδηση για τον χωρισμό τους το 2005, μόλις πέντε χρόνια μετά τον γάμο τους. Φαίνεται ότι ο Brad εξαπάτησε την γλυκιά Jenn με την Angeline Jolie. Εκείνη μετά από πολλές αποτυχημένες σχέσεις βρήκε παρηγοριά στον αρραβωνιαστικό της πλέον, Justin Theroux.

Rachel McAdams και Ryan Gosling

Τη χημεία τους την διαπιστώσαμε στην αγαπημένη ταινία The Notebook, όπου και πρωταγωνιστούσαν. Ίσως γι’ αυτό το πήραμε τόσο άσχημα όταν η πραγματική τους σχέση δεν κατάφερε να αντέξει στην δοκιμασία του χρόνου, και χώρισαν τελικά το 2008.

Britney Spears και Justin Timberlake

Νομίζαμε ότι οι δύο πρώην του show Mickey Mouse Clubbers θα κατέληγαν μαζί για μια ζωή! Περιττό να πούμε ότι πληγωθήκαμε όταν είπαν το οριστικό αντίο ο ένας στον άλλο στις αρχές του 2000.

Kristen Stewart και Robert Pattinson

Μαζί στην ζωή, μαζί και την οθόνη. Το ρητό αυτό ίσχυε και για το αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood Kristen Stewart και Robert Pattinson. Αν και κατά καιρούς ακούγαμε για διάφορα προβλήματα στην σχέση τους, η οριστική ρήξη φαίνεται πώς ήρθε όταν η Stewart απάτησε τον Pattinson. Κι ενώ στην αρχή την συγχώρεσε, φαίνεται ότι η απιστία στοίχειωνε το μυαλό του και παρά τις προσπάθειες δεν του ήταν εύκολο να συνεχίσει τη σχέση με την γυναίκα που ήταν τόσο ερωτευμένος.

Charlize Theron και Sean Penn

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, η οποία κράτησε σχεδόν δυόμιση χρόνια, ο Sean Penn  και η Charlize Theron δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να εκδηλώνουν τον θαυμασμό τους ο ένας για τον άλλον. Διέλυσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο μήνα, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την κοινή εμφάνισή τους στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Exit mobile version