Η 7χρονη αρσιβαρίστρια σηκώνει μέχρι 80 κιλά και τρελαίνει το διαδίκτυο

Πρόσφατα νίκησε σε διαγωνισμό και θεωρείται πως είναι το πιο δυνατό κορίτσι στον κόσμο

Η Ρόρι βαν Ουλφτ είναι ένα 7χρονο κορίτσι από την Οτάβα του Καναδά και τον τελευταίο καιρό έχει στρέψει πάνω της την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου. Ο λόγος; Είναι αρσιβαρίστρια και όσο απίθανο και αδιανόητο και αν ακούγεται, η μικρή Ρόρι που έχει ύψος μόλις 1,20 εκ. μπορεί να σηκώσει μέχρι και 80 κιλά!

Μάλιστα, όπως τονίζει η ίδια, το να σηκώνει βάρη είναι ένα τρόπος για να «καθαρίζει το μυαλό της και απλά το κάνει».

Η Ρόρι ξεκίνησε να σηκώνει βάρος λίγο μετά τα 5α γενέθλιά της, όταν γράφτηκε σε μαθήματα γυμναστικής. Πρόσφατα, δε, στέφθηκε νικήτρια στο διαγωνισμό Νέων στην τάξη των 30 κιλών, στην Αμερική και έγινε έτσι η νεότερη εθνική πρωταθλήτρια των ΗΠΑ στην ιστορία.

«Θα ήταν δίκαιο να πούμε ότι η Ρόρι είναι το πιο δυνατό κορίτσι στον κόσμο», δήλωσε ο πατέρας της. Και τόνισε πως το συγκεκριμένο άθλημα, είναι ασφαλές για τη μικρή.

«Η ασφάλειά της είναι η πρώτη προτεραιότητα όλων μας. Συνεχίζει στην εκπαίδευσή της και για τα δύο αθλήματα προσεκτικά και μεθοδικά», εξήγησε.

Η Ρόρι προπονείται 9 ώρες της εβδομάδα στη γυμναστική και άλλες 4 ώρες κάνει άρση βαρών. Ωστόσο, η ίδια δείχνει να προτιμά τη γυμναστική.

Πάντως, η περίπτωσή της έχει παραξενέψει και δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους.

Exit mobile version