Η Gwen Stefani θηλάζει το μωράκι της

Εκτός από αστέρι της ροκ, είναι και μια περήφανη μαμά!

Η Gwen Stefani δημοσίευσε η ίδια την φωτογραφία που βλέπετε στον λογαριασμό της στο Instagram, συστήνοντας μας το μόλις 5 μηνών αγοράκι της, τον Apollo Bowie Flynn. Στο στιγμιότυπο που βλέπετε, η 44χρονη μαμά θηλάζει τον γιο της σε ένα πανέμορφο ορεινό τοπίο στην Ελβετία.  

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, ο μικρός είναι τυλιγμένος με μια κουβερτούλα βαμβακερή της Αden and Anais σε σχέδιο με κόκκινα αστέρια. Την κουβερτούλα μπορείτε να την αγοράσετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα του baby με το σετ να περιλαμβάνει και βαμβακερή τσάντα στο ίδιο σχέδιο και τιμή μόλις €19.

Εκτός από την Stefani, πολλές είναι οι celebrities που τελευταία δεν διστάζουν να ποστάρουν φωτογραφίες στις οποίες θηλάζουν τα παιδιά τους, όπως τα μοντέλα Natalia Vodianova και Jaime King που ανέβασαν φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα η King είχε γράψει κάτω από την φωτογραφία της «Είναι αυτές οι στιγμές για τις οποίες ζει μια μητέρα. Ο θηλασμός δεν πρέπει να είναι ταμπού- ούτε όμως το να τρέφει κανείς τα παιδιά του με μπιμπερό. Όλα είναι για όλους».


Η Jaime King θηλάζει τον γιο της…

Exit mobile version