Η συγκινητική διαφήμιση που μιλάει στην καρδιά #otaneisaimama

#otaneisaimama ξέρεις τι σημαίνει να κάνεις πράγματα #apoagapi.

 Γι’ αυτό το λόγο μια νέα καμπάνια καταφέρνει να αγγίζει τις καρδιές μας, τις καρδιές των μαμάδων. Των ανθρώπων που γίνονται καλύτεροι, με περισσότερη υπομονή και λιγότερη αυστηρότητα. Με περισσότερη ευαισθησία και λιγότερο εγωισμό.

https://www.youtube.com/watch?v=oPiTQFMTZko

Κάθε φορά που βλέπουμε αυτή τη διαφήμιση, θυμόμαστε με συγκίνηση όλες εκείνες τις μικρές-μεγάλες στιγμές με τη δικιά μας μαμά. Αυτές τις στιγμές, γεμάτες από αγάπη, που μας έκαναν τις μαμάδες που είμαστε σήμερα. Πόση αγωνία πίσω από κάθε μας βήμα, πόσα κρυφά δάκρυα κάθε φορά που πληγωνόμασταν και πόσα ψιθυριστά «σ’ αγαπώ» όταν είχαμε αποκοιμηθεί. 

Και τώρα όλα αυτά τα ζούμε όχι από τη θέση του παιδιού, αλλά της μαμάς και καταλαβαίνουμε καλύτερα καθεμιά από εκείνες τις στιγμές. Γιατί όταν είσαι μαμά δίνεις στο παιδί σου αλλά παίρνεις ακόμη περισσότερα. Παίρνεις αγάπη. Εκείνο σου έχει κάνει το μεγαλύτερο δώρο, σε έχει κάνει μαμά.

 

Η Amita, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, υμνεί αυτόν τον δεσμό μαμάς – παιδιού, με την νέα της τηλεοπτική ταινία και με ενέργειες που αγγίζουν κάθε μητέρα, και κάνει πράξεις γι’ αυτό, για να ενισχύσει αυτόν τον μοναδικό δεσμό. Κάθε μαμά θέλει να δίνει στο παιδί της πολύ περισσότερα αλλά δεν τα καταφέρνει πάντα. Μέσα από αυτή την συγκινητική ενέργεια της Amita, η κάθε μαμά μπορεί. Αυτή η ενέργεια δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις μητέρες να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από το apoagapi.gr, να μοιραστούν τις ευχές τους και να πουν ποιες εμπειρίες θα ήθελαν να προσφέρουν στο παιδί τους. Η Amita θα τις κάνει πραγματικότητα.

Αν είσαι μαμά, μπες και εσύ στο apoagapi.gr και πες τι θέλεις να δώσεις στο παιδί σου. Γιατί #otaneisaimama ζεις με το παιδί σου στιγμές φτιαγμένες μόνο #apoagapi. 

Exit mobile version