Καλωσόρισαν το πρώτο κοριτσάκι μετά από 100 χρόνια!

Μια οικογένεια  στην Βρετανία γιορτάζει τη γέννηση ενός μωρού γένους θηλυκού μετά από περισσότερα από 100 χρόνια καθώς για τέσσερις γενιές, η οικογένεια Silverton είχε μόνο αγόρια, όπως αναφέρει το abcnews.com.

Η μικρή Poppy γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου στο Tiverton του Devon και αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για τους γονείς της, τον 43χρονο Jeremy και την 36χρονη Danielle Andrews, οι οποίοι έχουν ήδη δύο μικρά αγόρια, τεσσάρων και έξι ετών αντίστοιχα.

Η τελευταία γυναίκα που γεννήθηκε στην οικογένεια ήταν μια μεγάλη θεία της Poppy το 1913. Από τότε η οικογένεια είχε 16 αγόρια!

Ο παππούς του μωρού είπε «Είχαμε πάντα αγόρια, αγόρια, αγόρια … και υποθέταμε ότι και αυτή τη φορά πάλι αγόρι θα είχαμε.”

Ο περήφανος μπαμπάς, ο οποίος είναι λέκτορας στον τομέα της γεωργίας, δήλωσε ότι “δεν κάναμε κάτι διαφορετικό… για να αποκτήσουμε κοριτσάκι. Είναι σαν να πετάξαμε ένα κέρμα, και απλώς συνέβη”, πρόσθεσε.

Στο υπερηχογράφημα που έκανε η μητέρα του μωρού όταν ο γιατρός της αποκάλυψε το φύλο σκέφτηκε ότι επρόκειτο για λάθος αλλά παρ’ όλα αυτά έβαψε… το δωμάτιο ροζ!

 

Exit mobile version