Κολοράντο: Γυναίκα μαχαίρωσε έγκυο και της αφαίρεσε το μωρό

Πίστευε ότι θα αγόραζε ρούχα για το μωρό που κυοφορούσε αλλά  αντ ‘αυτού μια 26χρονη γυναίκα που ήταν επτά μηνών έγκυος μπήκε σε ένα σπίτι του τρόμου!

Η 26χρονη γυναίκα επισκέφθηκε το σπίτι μιας 34χρονης, η οποία είχε εμφανιστεί στο διαδίκτυο ως πωλήτρια παιδικών ρούχων. Όταν η εγκυμονούσα κάθισε στο σαλόνι προκειμένου να δει τα προϊόντα, τα οποία ήθελε να αγοράσει, η 34χρονη της επιτέθηκε και αφού την ξυλοκόπησε, τη μαχαίρωσε στην κοιλιά και της αφαίρεσε το έμβρυο.

Αμέσως έφυγε για το νοσοκομείο όπου δήλωσε ότι απέβαλλε – προκειμένου να σωθεί το παιδί, κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφεραν οι γιατροί αφού όταν η 34χρονη έφτασε, το έμβρυο ήταν ήδη νεκρό.

Το θύμα κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία με μια τηλεφωνική κλήση. Όταν η αστυνομία έφτασε βρήκε την 26χρονη στο υπόγειο του σπιτιού με μαχαιριές στο στομάχι της. Οδηγήθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Το απίστευτο έγκλημα σημειώθηκε στην κωμόπολη Λόνγκμοντ, στα βόρεια του Ντένβερ ενώ στην συλληφθείσα απαγγέλθηκε κατηγορία για δολοφονία.

Exit mobile version