Ξύπνησε από κώμα για να γεννήσει

Τα πάντα άλλαξαν για την οικογένεια Quiles στις 15 Οκτωβρίου.

Εκείνο το απόγευμα, μια έγκυος γυναίκα, η Jenny Noemi Quiles ενώ πήγαινε στο καθιερωμένο ραντεβού με τον γυναικολόγο της, ένα φορτηγό πέρασε με πορτοκαλί φανάρι το δρόμο και προσέκρουσε πάνω της. Έχοντας χάσει τις αισθήσεις της μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο της Φλόριντα. Κανείς δεν ήξερε τι επιφύλασσε το μέλλον στη Noemi, τον σύζυγό της Angel και το αγέννητο μωρό τους, μόλις δύο μήνες πριν έρθει στον κόσμο.

Η γυναίκα είχε πέσει σε κώμα για 15 μέρες όταν ξαφνικά ξύπνησε από τους πόνους της … γέννας και ενώ οι γιατροί είχαν αρχίσει να χάνουν τις ελπίδες τους. Κανονικά έπρεπε να γεννήσει την 1η Δεκέμβρη αλλά γέννησε με καισαρική τομή ένα κοριτσάκι.

Το μωρό μεταφέρθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών του Νοσοκομείου Johns Hopkins Medicine στη Φλόριντα όπου οι γιατροί λένε ότι είναι “η πορεία της υγείας της είναι θετική.” Όσο για την Jenny; O δρόμος προς την ανάκαμψη μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο.

“Μέρα με τη μέρα, πάει καλύτερα” λέει η γιατρός της Jenny, Jennifer R. Gilby. “Νομίζω ότι τώρα που γέννησε και στηρίζει μόνο τον εαυτό της θα δούμε κάποιες βελτιώσεις”, συμπληρώνει η ίδια.

“Η ελπίδα μου είναι η Jenny να κρατήσει μια μέρα το κοριτσάκι της”, είπε από την πλευρά του ο σύζυγός της.

Εμείς της το ευχόμαστε!

Exit mobile version