Lifecake, η οικογενειακή πλατφόρμα της Canon για φωτογραφίες και βίντεο!

Το Lifecake, ένα κοινωνικό δίκτυο για τους γονείς που επιθυμούν να μοιράζονται τις οικογενειακές τους φωτογραφίες ιδιωτικά και με ασφάλεια, με άλλα μέλη της οικογένειάς τους, έχει ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια χρήστες

και τις 120 εκατομμύρια μεταφορτώσεις (uploads), γεγονός που αντικατοπτρίζει ένα αυξημένο ενδιαφέρον για ιδιωτικότητα στα δημοφιλή κοινωνικά μέσα.

Από τότε που δημιουργήθηκε, το 2012, το Lifecake έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη δύο εκατομμυρίων χρηστών, καθώς οι γονείς απορρίπτουν την τάση για δημόσιο διαμοιρασμό, προς όφελος ενός πιο ελεγχόμενου, και ασφαλούς για την οικογένεια, δικτύου.

Το Lifecake έχει ξεπεράσει επίσης τις 120 εκατομμύρια μεταφορτώσεις φωτογραφιών και βίντεο, καθώς και το ένα δισεκατομμύριο προβολές φωτογραφιών.
Οι περισσότεροι γονείς δεν διαθέτουν τεχνογνωσία σχετικά με την ιδιωτικότητα, έτσι ένας «μέσος» γονέας μοιράζεται περί τις 1.500 φωτογραφίες των παιδιών του στα κοινωνικά δίκτυα, πριν αυτά φτάσουν την ηλικία των 5 ετών,σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας ParentZone η οποία διενεργήθηκε κατόπιν αίτησης της βρετανικής εταιρείας διαδικτυακής ονοματοδοσίας Nominet.

Στην εποχή του διαμοιρασμού, 2 εκατομμύρια χρήστες Lifecake βάζουν σε προτεραιότητα την οικογένεια

Ένα νέο παιδικό χρονολόγιο προστίθεται στο Lifecake κάθε 30 δευτερόλεπτα – το Lifecake επιτρέπει στους γονείες να μοιράζονται χρονολόγια με συγκεκριμένους φίλους και μέλη της οικογένειας, έτσι ώστε να παραμένουν ενημερωμένοι μέσα σε ένα ασφαλές και ιδιωτικό περιβάλλον. Αυτό αποτελεί ένδειξη του ότι οι γονείς ανησυχούν όλο και περισσότερο σχετικά με τις φωτογραφίες και τα βίντεο των παιδιών τους στο δημόσιο Internet. Ορισμένοι επικαλούνται λόγους ιδιωτικότητας, ενώ άλλοι απλώς θέλουν να διαφυλάσσουν τις οικογενειακές τους στιγμές μακριά από τα ευρύτερα ακροατήρια των κοινωνικών μέσων.

Exit mobile version