Μητέρα προσπάθησε να πουλήσει το νεογέννητο μωρό της!

Έχουμε ακούσει πολλές φορές ιστορίες για γονείς που εγκατέλειψαν τα παιδιά τους στο δρόμο ή τα έδωσαν σε Ίδρυματα αλλά αυτή η ιστορία είναι πραγματικά διαφορετική από της άλλες.

Η νεαρή μητέρα τριών παιδιών Ni Qiong, προσπάθησε να πουλήσει την μόλις ενός έτους κόρη της στους δρόμους της πόλης Fuzhou, στην Κίνα από απελπισία! Ο σύζυγος της γυναίκας, Zhou Xinggui, βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από πτώση από σκαλωσιά. Οι γιατροί τους είπαν πως δεν θα προχωρήσουν στην επέμβαση που πρέπει να υποβληθεί ο άντρας εάν πρώτα δεν εξοφληθεί το ποσό των $15,700. Έτσι σε μια προσπάθεια να σώσει τον σύζυγό της η Qiong βγήκε στους δρόμους με μια πινακίδα που αναγράφει το εξής:

«Παρακαλώ πολύ, αγοράστε την κόρη μου. Ο σύζυγός μου είναι σε αναμονή για μια χειρουργική επέμβαση μετά από εργατικό ατύχημα και το αφεντικό του τον παράτησε. Θα ήθελα η κόρη μου να σώσει τον άντρα μου. Δεν έχουμε καθόλου χρήματα για την θεραπεία και είμαι διατεθειμένη να πουλήσω το παιδί μου για να σώσει τον πατέρα της.»

Οι περαστικοί σταμάτησαν για να δώσει στην Qiong μερικά ψιλά αλλά κανείς δεν προσφέρθηκε να αγοράσει το μωρό της. Ελπίζουμε ειλικρινά η Qiong να μπορέσει με κάποιον άλλον τρόπο να αυξήσει τα κεφάλαια που χρειάζεται η οικογένειά της γιατί αυτός σίγουρα δεν είναι ο σωστός τρόπος!

Exit mobile version