Μωρό “πάντρεψε” τους γονείς του

Μετά από δύο πολύ δύσκολους μήνες, ο Justin Nelson και η Kristi Warrine βρήκαν επιτέλους έναν λόγο να χαμογελούν.

Την Τρίτη, το ζευγάρι από το Τέξας παντρεύτηκε έχοντας δίπλα τους συγγενείς και φίλους.

Όμως, η τελετή δεν ήταν ακριβώς παραδοσιακή  αφού αντί να γίνει σε κάποιο παρεκκλήσι ή ξενοδοχείο, το ζευγάρι παντρεύτηκε στην πτέρυγα ενός νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται ο γιος τους τους  τελευταίους δύο μήνες. Φορώντας ένα μικροσκοπικό σμόκιν, το μωρό, με τη βοήθεια ασφαλώς συγγενικού προσώπου, «πέρασε» τις βέρες στα δάχτυλά τους, στην μικρή τελετή που έγινε.  

Το ζευγάρι προγραμμάτιζε τον γάμο όταν ακόμα η Kristi ήταν έγκυος χωρίς να ξέρουν όμως ότι περίμεναν δίδυμα. Αλλά όταν έμαθαν ότι τα δίδυμα μοιράζονται έναν πλακούντα, γεγονός που καθιστά την εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου, αποφάσισαν να καθυστερήσουν την ημερομηνία.

Στη συνέχεια, τέλη Αυγούστου η Kristi δυστυχώς έχασε το ένα μωρό μετά από μια επιπλοκή της εγκυμοσύνης.

Την αμέσως επόμενη μέρα ξεκίνησαν οι συστολές και γέννησε τον  JJ στις 2 Σεπτεμβρίου, 25 εβδομάδες πριν από την ημερομηνία που της είχε δώσει ο γιατρός. Από τότε, ο JJ έχει διαμείνει στη ΜΕΝΝ, όπου παρακολουθείται για την ανωριμότητα των πνευμόνων, αλλά ευτυχώς το αγοράκι τα πάει πολύ καλά και μέρα με τη μέρα δυναμώνει.  

“Έχει αγωνιστεί πολύ αλλά έχουμε ακόμα δρόμο,” λέει η ίδια στο CNN. “Δημοσιεύσαμε την ιστορία μας για να καταλάβουν όσοι ζουν κάτι παρόμοιο, έζησαν ή δυστυχώς μπορεί και να ζήσουν, ότι δεν είναι μόνοι.»  

Exit mobile version