Μπαμπάδες και γιοι σαν δυο σταγόνες νερό!

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν την εκπληκτική ομοιότητα ανάμεσα στους σταρ μπαμπάδες και τα παιδιά τους. Φαίνεται λοιπόν πώς το μήλο όντως πέφτει κάτω από την μηλιά.

Αναγνωρίζουμε βέβαια πως υπάρχουν και πολλοί μικροί fashionistas που… «αντιγράφουν» το στυλ των διάσημων γονιών τους! Σε κάθε περίπτωση δείτε τις καταπληκτικές ομοιότητες.

Πρίγκιπας William & Πρίγκιπας George

Ο πρίγκιπας George με τα ξανθά μαλλάκια του και τα παχουλά μαγουλάκια του είναι φτυστός ο μπαμπάς του. Η μαμά του μάλιστα, Kate Middlenton πολλές φορές τον έχει ντύσει με ρουχαλάκια παρόμοια με εκείνα που φορούσε ο μπαμπάς του στην ηλικία του.

Gavin Rossdale & Kingston Rossdale

Δεν υπάρχει αμφιβολία! Ο Kingston Rossdale ποζάρει ακριβώς όπως ένας ροκ σταρ!

Ben Affleck & Samuel Affleck

Δεν ξέρουμε γιατί μπορεί να χώρισαν ο Ben Affleck με την Jennifer Garner αλλά ξέρουμε ένα πράγμα: ο Samuel Affleck κληρονόμησε σίγουρα το εντυπωσιακό παρουσιαστικό του μπαμπά του.

David Beckham & Brooklyn Beckham

Μοντέρνο κούρεμα; Ακριβώς το ίδιο. Επιμελώς ατημέλητο γενάκι; Ακριβώς το ίδιο. Ο David Beckham και ο 16χρονος γιος του Brooklyn κάνουν ένα αχτύπητο δίδυμο!

Will Smith & Jaden Smith

Ο Jaden Smith δεν κληρονόμησε μόνο το βλέμμα του μπαμπά του αλλά και το υποκριτικό του ταλέντο. Αυτό το διαπιστώσαμε στην ταινία που πρωταγωνίστησαν μαζί, το 2013, After Earth.

Matthew McConaughey & Levi McConaughey

Δεν ξέρουμε αν o Levi McConaughey έχει την χαρακτηριστική προφορά του Τέξας που έχει ο μπαμπάς του αλλά σίγουρα ξέρει να κάνει εντυπωσιακές εξόδους όπως ακριβώς ο Matthew McConaughey.

Jude Law & Rafferty

Ο Jude Law ήταν και παραμένει καρδιοκατακτητής. Δεν προκαλεί έκπληξη λοιπόν το γεγονός ότι ο γιος του, Rafferty, ακολουθεί καριέρα μοντέλου.

Orlando Bloom & Flynn Bloom

O Flynn Bloom πρέπει να προετοιμασμένος ότι θα κάψει καρδιές όταν μεγαλώσει επειδή ήδη έχει την γοητεία του μπαμπά του και την καλή του εμφάνιση. 

Will Ferrell & Mattias Ferrell

Εκτός από την εμφανής ομοιότητα στα χαρακτηριστικά ο Will Ferrell και ο Mattias μοιράζονται την ίδια αγάπη και για τον αθλητισμό. Συχνά τους βλέπουμε μαζί να παρακολουθούν αγώνες μπάσκετ της αγαπημένης τους ομάδας Lakers. 

Exit mobile version