Ο Άγιος Βασίλης στέλνει προσωπικό μήνυμα στο παιδί σας!

Πόση χαρά μπορεί να πάρει το παιδί σας αν καταφέρει να έχει μια συνομιλία με τον Άγιο Βασίλη; 

Και όμως, μπορείτε να του την χαρίσετε εσείς! Με ποιον τρόπο; Μέσω της νέας εφαρμογής Santa letter που γεμίζει με χαμόγελα τα πρόσωπα των παιδιών. Πώς λειτουργεί; Το santaletter.gr είναι μια πλατφόρμα μέσα από την οποία μπορείς να φτιάξεις το δικό σου προσωποποιημένο βίντεο με τον Άγιο Βασίλη να μιλάει στο παιδί σου ζωντανά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις το όνομά του, το δώρο που θέλει καθώς και άλλα στοιχεία που θα κάνουν το παιδί να πιστέψει στο θαύμα των Χριστουγέννων και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο!

Για παράδειγμα εκτός από την ευχή που θα στείλει ο Άγιος Βασίλης στο κάθε παιδί, μπορεί να το επιβραβεύσει για πράγματα που πέτυχε αυτή τη χρονιά, όπως ότι έβγαλε την πάνα ή την πιπίλα, ότι πήγε πολύ καλά στο σχολείο, ότι ξεκίνησε στον παιδικό σταθμό ή ότι άλλο κατόρθωμα έκανε και οι γονείς είναι πολύ περήφανοι γι’ αυτό.

Ο επισκέπτης δημιουργεί, μέσα από μια εύκολη στη χρήση πλατφόρμα, εξατομικευμένες επιστολές, τηλεφωνήματα και βίντεο και φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων σε κάθε παιδική ψυχή! Μπείτε στο santaletter.gr και θα εντυπωσιαστείτε από τις επιλογές που σας δίνονται. Πολύ σημαντικό είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε εσείς τι θέλετε να πει ο Άι Βασίλης στο παιδί σας και πού να εστιάσει όπως πχ. στο να τακτοποιεί τα παιχνίδια του, να μοιράζεται, να προσπαθεί περισσότερο στο σχολείο και άλλα πολλά μόνο χαμόγελο θα βρεθεί στο πρόσωπο σας. Ο Άι Βασίλης λέει το όνομα του παιδιού σας, σχολιάζει και εμφανίζει φωτογραφίες του και μόνο εσείς έχετε πρόσβαση στο βίντεο.

Κανένας δεν βλέπει τον Αϊ-Βασίλη, αλλά αυτό δεν είναι απόδειξη ότι δεν υπάρχει. Άλλωστε, τα πιο σπουδαία πράγματα στον κόσμο είναι εκείνα τα οποία ούτε οι μεγάλοι ούτε οι μικροί μπορούν να δουν.

Χαρίστε κι εσείς στα παιδιά σας ή στους αγαπημένους σας, μερικά λεπτά «παιδικότητας» με μια έκπληξη που θα την θυμούνται για πάντα, αλλά και που θα τους υπενθυμίζει τον δρόμο των «ονείρων»! Μαζί με την απέραντη χαρά και μαγεία που θα προσφέρετε στα παιδιά σας πρέπει να γνωρίζετε πως με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο santaletter.gr, ενισχύετε το έργο της Κιβωτού του Κόσμου!

Exit mobile version