Ο γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ έκλεισε τα 3

Το Παλάτι του Κένσινγκτον δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες του πρωτότοκου γιου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

 

Στις φωτογραφίες του γνωστού φωτογράφου Ματ Πόρτεους, ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι στο σπίτι της οικογένειάς του, στο Άμνερ Χολ, στο Νόρφολκ, όπου εξερευνά τον κήπο και σκαρφαλώνει σε μια κούνια.

Σε μια άλλη εικόνα ο νεαρός πρίγκιπας παίζει με το σκύλο της οικογένειας Λούπο, ενώ κάθεται πάνω σε μια κουβέρτα του πικ­νικ και προσφέρει στο αγγλικό κόκερ σπάνιελ, παγωτό.

Ο πρίγκιπας είναι γνωστός για ανεξάντλητη ενέργειά του και το ανήσυχο πνεύμα του, με την μητέρα του να περιγράφει το πρωτότοκο παιδί της ως «ένα πραγματικά υπέροχο μικρό αγόρι».

«Ο Δούκας και η Δούκισσα, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους για τα υπέροχα μηνύματα που έχουν λάβει για την 3α γενέθλια του πρίγκιπα Τζορτζ, και είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν τέσσερις νέες φωτογραφίες του για τα τρίτα του γενέθλια, του φωτογράφου Ματ Πόρτεους στο Νόρφολκ, στα μέσα Ιουλίου», ήταν ένα από τα σχόλια του Παλατιού που συνόδευαν τις φωτογραφίες.

 

Exit mobile version