Οι σταυροί βάπτισης από το Kosmima24 κάνουν… ευτυχισμένο κάθε νονά ή νονό!

Ο βαπτιστικός σταυρός είναι το μοναδικό κόσμημα που φορά ένας άνθρωπος, αλλά «κουβαλά» μαζί του ένας ακόμα.

Η σχέση ανάμεσα στον πνευματικό γονιό και το βαφτιστήρι του είναι ίσως ο ιερότερος πνευματικός δεσμός για δύο χριστιανούς, συνοδεύοντάς τους σε κάθε στιγμή της ζωής τους.

 

Ο συμβολισμός αυτής της τόσο σημαντικής σχέσης στον βαπτιστικό σταυρό αποδεικνύει τη μεγάλη αξία του κοσμήματος & επιβεβαιώνει πόσο κρίσιμη απόφαση αποτελεί η επιλογή του για κάθε υποψήφιο νονό ή νονά.

Καθημερινά πολλές υποψήφιες νονές και νονοί καλούν στο Kosmima24 ή επισκέπτονται το e-shop kosmima24.gr για να βρουν τον ιδανικό βαπτιστικό σταυρό. Όλοι τους έχουν δύο μεγάλα κοινά στοιχεία: πρώτον, είναι έτοιμοι για την ύψιστη τιμή που πρόκειται να αναλάβουν και δεύτερον, φεύγουν απόλυτα ευχαριστημένοι με τον βαπτιστικό σταυρό που απόκτησαν μέσα από το Kosmima24!

Σταυροί βάπτισης άριστης κατασκευής

Οι λόγοι που όλες οι νονές & οι νονοί εμπιστεύονται το Kosmima24 είναι πολλοί. Από την κορυφαία ποιότητα κατασκευής από χρυσό στα 9, 14 και 18 καράτια με υψηλή ανθεκτικότητα και προηγμένες ενώσεις με laser, μέχρι το μοναδικό design που περιλαμβάνει κλασικά & μοντέρνα σχέδια σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Πολύτιμοι & ημιπολύτιμοι λίθοι συμπληρώνουν εντυπωσιακά τους συνδυασμούς χρωμάτων, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα, όπως ακριβώς το φαντάζεστε για το βαφτιστήρι σας!

Σταυροί βάπτισης για κορίτσι

Σε αντίθεση με το παρελθόν, οι μοντέρνες τάσεις επιβάλλουν βαπτιστικούς σταυρούς που μπορούν άνετα να φορεθούν ως κόσμημα. Γι’ αυτό τον λόγο, η συλλογή του Kosmima24 περιλαμβάνει πληθώρα από σταυρούς βάπτισης για κορίτσι, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις μικρές μας φίλες, με χαριτωμένο design & όμορφη διακόσμηση με πέτρες σε ποικιλία χρωματικών συνδυασμών. Μαζί με την κατάλληλη χρυσή αλυσίδα, κάθε βαπτιστικός σταυρός για κορίτσι από το Kosmima24 γίνεται το μοναδικό κόσμημα που θα φορά ακόμα ως γυναίκα μαζί με κάθε της look.

Σταυροί βάπτισης για αγόρι

Αντίστοιχη σχεδίαση υπάρχει για τα αγοράκια! Οι σταυροί βάπτισης για αγόρι του Kosmima24 ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο style τους, που ταιριάζει ιδανικά τόσο με ένα παιδικό look για αγόρι, όσο και με ένα διακριτικό ανδρικό ντύσιμο. Μια ανεξάντλητη ποικιλία σε σχέδια με σταυρούς για αγόρι δίνει σε κάθε νονό ή νονά τις κατάλληλες επιλογές που αναζητά για τον μικρό της πρίγκιπα!

Σταυροί βάπτισης με υψηλή ποιότητα σε μεγάλο εύρος τιμών

Το «μυστικό» της επιτυχίας του Kosmima24 για όσους αναζητούν στη συλλογή του έναν βαφτιστικό σταυρό, είναι ότι προσφέρει μια τόσο μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικούς σταυρούς βάφτισης σε μεγάλο εύρος τιμών. Μια προσεγμένη συλλογή από βαφτιστικούς σταυρούς, που συνδυάζει πολυτελή χαρακτηριστικά, φαντασία & αναλογίες στην κατασκευή που αυξομειώνουν το τελικό κόστος σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

 

Στα χέρια σας χωρίς έξοδα αποστολής!

Όλη η ομάδα του Kosmima24 είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον επόμενο νονό ή νονά στο showroom της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη (Πτολεμαίων 31, 1ος όροφος) και να παρέχει την καθοδήγηση που χρειάζεται για μια απόλυτα ικανοποιητική επιλογή.

Ολοκληρώστε ηλεκτρονικά μέσα από το kosmima24.gr την παραγγελία σας και αποκτήστε σε συσκευασία δώρου τον δικό σας βαπτιστικό σταυρό μαζί με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά γνησιότητας και χωρίς επιπλέον έξοδα αποστολής!

Exit mobile version