Όταν είσαι μαμά παίρνεις πολλά από το παιδί σου

Τρυπώνει τα βράδια στο κρεβάτι σου για μια αγκαλιά και ένα φιλί, το δικό σου και ξέρεις ότι δεν υπάρχει πιο γλυκός τρόπος να τελειώσει η ημέρα σου.

 

Κοιμάται στα χέρια σου όταν γυρνάτε από το παιδικό πάρτι και όσο κουρασμένη κι αν είσαι δε σε νοιάζει, γιατί ξέρεις ότι κρατάς στα χέρια σου τον κόσμο όλο. Όταν παίζετε μαζί γίνεσαι και πάλι παιδί μαζί με τη μικρή σου και κρατάς αυτές τις στιγμές μαζί της σαν πολύτιμο θησαυρό.

Κάθε μέρα γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος και ανακαλύπτεις πλευρές του εαυτού σου που δε γνώριζες.

Κι όταν η κόρη σου σε παίρνει αγκαλιά σκέφτεσαι ότι ποτέ πριν έρθει στη ζωή σου δεν είχες φανταστεί ότι θα μπορούσες να αγαπήσεις κάποιον περισσότερο από τον εαυτό σου. Κι όμως αυτό συνέβη μαγικά από όταν έγινες μαμά.

Όλα αυτά μου ήρθαν στο μυαλό βλέποντας τυχαία εκείνο το απόγευμα τη διαφήμιση της Amita και μου θύμισαν εσένα, την καλύτερη μου φίλη που έγινε μαμά.

Σκεφτόμουν πώς αυτή η απρόσμενη αλλά τόσο γλυκιά άφιξη άλλαξε για πάντα τη ζωή σου και ένιωσα ξαφνικά τόσο περήφανη για την παιδική μου φίλη.

Σε παρατηρούσα με θαυμασμό να μεταμορφώνεσαι εξαιτίας ενός μικρού πλάσματος και κατάλαβα ότι με τη γέννηση του παιδιού σου, γεννήθηκε κι ένας ακόμα καινούριος άνθρωπος: εσύ, η μαμά του!

Ξέρω ότι είσαι εκεί για τα πάντα, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο, το πιο απαιτητικό και το πιο δύσκολο. Ανακαλύπτεις ξανά μαζί της τον κόσμο και ζείτε μαζί κάθε μέρα μια νέα περιπέτεια.

Ένα γέλιο και μια αγκαλιά της σου δίνουν την δύναμη να προχωρήσεις. Γιατί #otaneisaimama όλα όσα θεωρούσες δύσκολα και ακατόρθωτα μοιάζουν ασήμαντα μπροστά στο μικρό σου θαύμα.

Κάθε μέρα γίνεσαι πιο γενναία και κοιτάζοντάς την νιώθεις πως έχει το κουράγιο και τη δύναμη να αντιμετωπίσεις και τους πιο μεγάλους σου φόβους.

Γιατί εκείνη είναι ο λόγος να προσπαθείς περισσότερο, να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος για να φτιάξεις ένα καλύτερο κόσμο για τη μικρή σου #apoagapi».

Όταν είσαι μαμά παίρνεις τόσα πολλά από το παιδί σου. Η Αmita στηρίζοντας τα θέλω σου είναι εδώ για να μπορέσεις να του δώσεις ακόμη περισσότερα. Για δεύτερη χρονιά βρίσκεται δίπλα σου βοηθώντας τη σχέση με το παιδί σου να γίνει ακόμα πιο δυνατή, ακόμα πιο ολοκληρωμένη.

Μπες στο www.apoagapi.gr και μοιράσου τις ευχές σου και ποιες εμπειρίες θέλεις να προσφέρεις στο παιδί σου και η Amita θα τις κάνει πραγματικότητα.

Exit mobile version