Παιδικό δώρο για μοναδικές στιγμές: ένα χρυσό παιδικό κόσμημα!

Το νέο για τη γέννηση ενός μωρού γεμίζει με μεγάλη χαρά κάθε οικογένεια. Συγγενείς & φίλοι σπεύδουν να ευχηθούν και να προσφέρουν το δωράκι τους για τον ερχομό του νέου και πιο χαριτωμένου μέλους.

Από τα πολύ παλιά χρόνια έως σήμερα υπάρχει ιδιαίτερη προτίμηση στα παιδικά κοσμήματα ως ένα εκλεπτυσμένο και πολύτιμο δώρο για το μωράκι. Γι’ αυτό και συνηθίζεται κυρίως από τους στενούς συγγενείς των νέων γονιών να αγοράζουν κάποιο παιδικό βραχιολάκι ή ταυτότητα, για να προσφέρουν στο αγγελούδι τους. Εξίσου αγαπητά είναι και τα χρυσά φυλαχτά που θεωρούνται μέσο προστασίας του παιδιού από το «μάτι» και τοποθετούνται στο κρεβατάκι ή στα ρουχαλάκια του με παραμάνα.

Ποιο παιδικό κόσμημα να επιλέξω;

Φυσικά! Γι’ αυτό υπάρχει το Kosmima24! Στις συλλογές του καταστήματος θα βρείτε μια πλούσια γκάμα από παιδικά κοσμήματα χρυσά για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Είτε προορίζεται για αγοράκι, είτε για κοριτσάκι, στο Kosmima24 φιγουράρουν τα ιδανικά σχέδια ανάλογα το φύλο του μωρού, τα οποία θα λατρέψετε κι εσείς και οι γονείς του!

Ανάμεσα στη συλλογή του Kosmima24 μπορείτε να βρείτε παιδικά βραχιόλια, παιδικά σκουλαρίκια ή δαχτυλίδια, παιδικές παραμάνες & παιδικές ταυτότητες με τη χάραξη της επιλογής σας, κρεμαστά, αλλά και το ζώδιο του παιδιού σας για να το συνοδεύει πάντα μαζί του για καλή τύχη!

 

Όλα τα χρυσά παιδικά κοσμήματα είναι χειροποίητα με άριστη ποιότητα κατασκευής & φέρουν μαζί σε κάθε παραγγελία όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για την καθαρότητα χρυσού & των πολύτιμων λίθων που περιλαμβάνουν.

Τιμές για κάθε απαίτηση

Το γεγονός, όμως, ότι πρόκειται για ένα κόσμημα δεν πρέπει να αποθαρρύνει την επιλογή σας ως παιδικό δώρο, καθώς δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για την αγορά του! Η άριστη ποιότητα μέσα από τιμές που ανταποκρίνονται σε κάθε απαίτηση αποτελεί θεσμό στο kosmima24, που αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών για να δημιουργεί & να προσφέρει διαρκώς ποιοτικά παιδικά κοσμήματα σε πολύ προσιτές τιμές.

Ιδανικές επιλογές για παιδικό δώρο

Ένα παιδικό κόσμημα για δώρο από το Kosmima24 δεν είναι σούπερ επιλογή μόνο και μόνο για την υψηλή του ποιότητα σε κατασκευή & σχέδιο. Γι’ αυτό τον λόγο, η εταιρία αποστέλλει κάθε παραγγελία σε πολυτελή συσκευασία δώρου με δωρεάν έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Επισκεφθείτε σήμερα το online store του καταστήματος kosmima24.gr ή επισκεφθείτε το showroom της εταιρίας στην Πτολεμαίων 31 στη Θεσσαλονίκη για να επιλέξετε το αγαπημένο σας κόσμημα και να κάνετε ένα υπέροχο δωράκι που θα λατρέψει κάθε παιδί!

Exit mobile version