Πατέρας βρήκε το νεογέννητο μωρό του στην αγκαλιά μιας άλλης μητέρας

Ένα μπέρδεμα σε μαιευτήριο της Καλιφόρνια εξαγρίωσε έναν νεαρό πατέρα και τον έκανε να ζητήσει επανεξέταση της πολιτικής του μαιευτηρίου.

Ειδικότερα ο Carlos Urrutia πήγε να επισκεφτεί το νεογέννητο γιο του στο μαιευτήριο Alta Bates και σοκαρίστηκε όταν είδε το μωρό του να το θηλάζει μια γυναίκα η οποία δεν ήταν η μητέρα του!  
“Τράβηξα την κουρτίνα και αμέσως σκέφτηκα Ποια είναι αυτή, αυτή δεν είναι η σύζυγός μου»  περιγράφει ο Urrutia.”

Η νοσοκόμα αμέσως ζήτησε συγγνώμη για το λάθος, υποστηρίζοντας ότι μπερδεύτηκε επειδή τα μωρά έχουν παρόμοια επίθετα. Μη θέλοντας να διαταράξει τις άλλες οικογένειες, ο Urrutia προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του και άφησε ένα σημείωμα στον πίνακα πάνω από το κρεβάτι του μωρού, το οποίο έγραφε: “Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τα στοιχεία. Αν το όνομα του μπαμπά είναι Carlos και το όνομα της μαμάς Tenisha, τότε αγαπητή Μαμά, αυτό δεν είναι το δικό σου μωρό. Μην αγγίζετε τον γιο μου… Με αγάπη, ο πατέρας…”

Εκπρόσωποι από το Alta Bates ζήτησαν συγγνώμη από τον Urrutia για το ατυχές συμβάν και ανέφεραν ότι το περιστατικό τους υποκίνησε να εφαρμόσουν “πρόσθετη επικοινωνία, παρακολούθηση και γενικότερο έλεγχο σχετικά με την πολιτική του νοσοκομείου.”

Από την πλευρά του ο Urrutia δήλωσε “Αυτό που θέλω πραγματικά είναι να αφυπνιστούν και να καταλάβουν ότι τέτοια λάθη δεν επιτρέπονται.”

Exit mobile version