«Περσεφόνη: Το Μυστικό των Εποχών» μια παράσταση υψηλής αισθητικής

Με αφετηρία τον ομώνυμο αρχαιοελληνικό μύθο της Περσεφόνης, ο Erico Montes Nunes (Α’ Χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου) έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να το χορογραφήσει.

 

Γράφει η Εύη Σιμοπούλου

Ο διακεκριμένος χορευτής δημιούργησε μια πρωτότυπη χορογραφία ειδικά για την ομάδα του Athens Children’s Βallet σε μουσική του Leo Delibes.

Ο ίδιος μάλιστα αναφέρει «δεν χρειάστηκε να προσαρμόσω τη χορογραφία επειδή είναι παιδιά, τα παιδιά είναι πολύ ταλαντούχα και μπορούν να ανταποκριθούν άψογα σε μια παράσταση επαγγελματικού επιπέδου».

Ποιος είναι ο Erico Montes Nunes

Ο βραζιλιάνος χορευτής και χορογράφος Erico Montes Nunes σπούδασε με υποτροφία στο Βασιλικό Μπαλέτο του Λονδίνου, όπου εντάχθηκε μετά την αποφοίτηση του το 2004. Επίσης έλαβε το χρυσό μετάλλιο στο Διαγωνισμό Χορού του Ριέτι της Ιταλίας μια διάκριση σημαντική στο πλαίσιο της καριέρας του.

Η ξεχωριστή αυτή συνεργασία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε δύο παραστάσεις στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2016 στο Θέατρο Παλλάς.

Η επιτυχημένη πορεία του Athens Children’s Ballet με sold out παραστάσεις συνεχίζεται δυναμικά. Ένα αληθινά μαγευτικό θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε!

Συντελεστές:

Δημιουργία και Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Χριστίνα Ρόκα

Χορογραφία: Erico Montes Nunes (Α’ Χορευτής του Royal Ballet)

Μουσική: Leo Delibes

Σκηνογράφος: Ξένια Βήτου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Athens Children’s Ballet

Περσεφόνη: Το Μυστικό των Εποχών

Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα

Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 18:00

Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 18:00

Exit mobile version