Πώς να πάτε supermarket, χωρίς να πάτε στο supermarket…

Μαμά, εργαζόμενη και καλή νοικοκυρά!

 

Τρεις full time δουλειές για έναν άνθρωπο είναι υπερβολικά πολλές. Μαγείρεμα, πλύσιμο ρούχων, σίδερο, δουλειές σπιτιού και… supermarket. Και μόνο η σκέψη του με κούρασε. Κίνηση, ουρά στο ταμείο, βάρος από τις σακούλες και πάλι κίνηση. Ο ορισμός του χαμένου χρόνου.

Γυρνάω από τη δουλειά πολύ κουρασμένη και γεμάτη νεύρα. Κάτι είχε αυτή η μέρα, σήμερα τίποτα δεν πήγαινε καλά. Στο σπίτι τα παιδιά μου έχουν επιστρέψει από το σχολείο και θέλουν, τι άλλο;… βόλτα! Είπα να συνδυάσω το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δηλαδή βόλτα στο σούπερ μάρκετ… Μήπως να το ξανασκεφτόμουν;

Από τα πρώτα λεπτά που μπήκαμε στο αυτοκίνητο άρχισαν οι διαπραγματεύσεις: «Μαμά να πάρουμε πουράκια, μπισκότα, πορτοκαλάδα…», «Εντάξει, αλλά θα πάρουμε ένα από αυτά» τους λέω. «Μα γιατί; Εμείς τα θέλουμε όλα…».

Αυτή η συζήτηση δεν οδηγεί πουθενά.

Τελικά η βόλτα είχε αποδειχτεί όχι και τόσο καλή ιδέα. Η οδύσσεια της τρελαμένης μάνας με δύο παιδιά μόλις είχε ξεκινήσει.

Μετά από μία προσπάθεια στους διαδρόμους να περισώσω ό,τι σώζεται και να επιστρέφω στα ράφια ό,τι λιχουδιά έχει εισβάλλει «μυστηριωδώς» στο καρότσι… έρχεται η ώρα του ταμείου.

Βάζω γρήγορα τα πράγματα στις σακούλες και ταυτόχρονα προσπαθώ να ηρεμώ τα μικρά που θέλουν διακαώς να ανοίξουν τα πουράκια χωρίς καν να τα έχω πληρώσει. Νιώθω ότι με κοιτάζει όλο το supermarket και δεν θέλω να καθυστερώ την ουρά. Ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει να με στραβοκοιτάνε.

Γάλατα, απορρυπαντικά και λαχανικά γίνονται ένα. «Μαμά άνοιξε μου τα μπισκότα», «Θα στα ανοίξω στο αυτοκίνητο» «Μα εγώ τα θέλω τώρα, έλα άνοιξέ μου τα…».

Εξαντλημένη και φορτωμένη παίρνω το δρόμο του γυρισμού. Οι σακούλες όπως κι όπως στο πορτ μπαγκάζ και μπροστά ούρα τα αυτοκίνητα. Η μεγάλη των νευρών… δοκιμή.

Φτάνω σπίτι, ξεφορτώνω τις σακούλες, τις κουβαλάω μέχρι την πόρτα και τακτοποιώ τα πράγματα στη θέση τους. Είμαι ήδη ένα πτώμα.

Φυσικά δεν είμαι η μόνη. Για πολλές μαμάδες, η ώρα του supermarket αποτελεί ένα βασανιστήριο, το οποίο καταναλώνει πολύ από τον πολύτιμο χρόνο και την ακριβοθώρητη ενέργειά τους.

Όσο κι αν προσπαθούμε να ετοιμάζουμε λεπτομερείς λίστες και να κάνουμε έρευνα αγοράς, συγκρίσεις τιμών, αναζήτηση προσφορών κλπ. όλα μονομιάς γκρεμίζονται με το που ξεκινήσεις το αγοραστικό ταξίδι στους διαδρόμους, σε αυτούς τους ναούς της κατανάλωσης που απλώνονται μπροστά σου.

Και κάπου εκεί αρχίζεις να σκέφτεσαι: Πώς θα μπορούσαν τα ψώνια να γίνουν στο πι και φι, ακούραστα και αβίαστα; Χωρίς απαιτήσεις, γκρίνιες και περιττά πράγματα;

Μία ηλεκτρονική υπεραγορά έχει κάνει την εμφάνισή της και φέρνει το σούπερ μάρκετ στην πόρτα σας! Το όνομα αυτού, e-fresh.gr.

Στη δουλειά, στο σπίτι, όπου και να βρίσκεσαι μπαίνεις στο e-fresh.gr και με ένα κλικ κάνεις τα ψώνια σου ξεκούραστα! Με πάνω από 10.000 προϊόντα και πολλές προσφορές, το ηλεκτρονικό σούπερ μάρκετ ήρθε για να κάνει εύκολη την καθημερινότητά μας. Τέλος τα χαρτάκια και οι μακροσκελείς λίστες. Στο λειτουργικό και εύχρηστο e-fresh.gr υπάρχουν όλα μπροστά στα μάτια σου: συγκρίνεις, επιλέγεις και ψωνίζεις από την άνεση του σπιτιού σου ή του γραφείο σου.

Φρέσκα φρούταλαχανικάκρέας και ψάρια, εκτενώς ενημερωμένη κάβα με κρασιά, αλκοολούχα ποτάμπύρεςαναψυκτικά και χυμούς. Διαθέτει προϊόντα καθαριότηταςαπορρυπαντικάβρεφικές τροφές και πάνεςκαλλυντικά και προϊόντα υγείαςpet food και ηλεκτρικές συσκευές.

Χιλιάδες προϊόντα και όλες οι προσφορές μαζεμένες σε μία οθόνη

Από το e-fresh.gr μπορούμε να αγοράσουμε ακόμα και φρέσκο γάλα, τυριά, αλλαντικά, παγωτά και κατεψυγμένα τρόφιμα, χάρη στα φορτηγά-ψυγεία που μεταφέρουν τα ψώνια μας και να παραλάβουμε ακριβώς την ώρα που έχουμε επιλέξει, στο σπίτι μας.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά στον οδηγό, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, paypal ή τραπεζική κατάθεση ενώ η εταιρεία διαθέτει ανεξάρτητο τμήμα εταιρικών πελατών.

Η στιγμή που το e-fresh.gr φέρνει τα ψώνια μου με τα ειδικά τους φορτηγά-ψυγεία!

Το εκπαιδευμένο προσωπικό με ειδικά εξοπλισμένο στόλο φορτηγών, θα φέρει τα προϊόντα στην πόρτα σου φρέσκα και σε άρτια κατάσταση ενώ έχεις τη δυνατότητα να δεις και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σου με τον κωδικό σου.

Όσο για το ενδεχόμενο να λείπεις από το σπίτι, καμία ανησυχία! Παραδόσεις γίνονται σε όλη την Αττική από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ, ενώ κάθε Σάββατο από 9.00 έως τις 8 το βράδυ. Επιλέγεις το δίωρο που σε εξυπηρετεί και το e-fresh.gr φροντίζει για την ταχύτατη παράδοση των αγορών ακόμα και την ίδια μέρα υποβολής της παραγγελίας σου.

Τι γίνεται με τα μεταφορικά; Στο e-fresh.gr μπορείς να κάνεις παραγγελία από μόλις 25 ευρώ, και μέχρι τα 55 ευρώ να χρεωθείς μόνο 3 ευρώ για τα μεταφορικά. Για αγορές μάλιστα άνω των 55 ευρώ, τα μεταφορικά είναι δωρεάν!

Δεν κουβάλησα τίποτα! Όλα ήρθαν στην πόρτα μου απ’ τον ευγενέστατο οδηγό, χωρίς να κουραστώ καθόλου!

Το e-fresh.gr γίνεται ένας πολύτιμος φίλος και στην κουζίνα. Στην κατηγορία «Συνταγές» του e-fresh.gr, μπαίνεις, διαλέγεις τι θες να γευτείς και με ένα «κλικ» τα υλικά της συνταγής βρίσκονται στο καλάθι σου, έτοιμα για παραγγελία!

Πολύ βολικός διαχωρισμός των προϊόντων για να ξέρω τι μπαίνει στο ψυγείο και τι στα ντουλάπια με μια ματιά!

Μαμά, μία δουλειά που πληρώνεται με πολλή αγάπη, αλλά είναι μια δύσκολη δουλειά για αυτό χρειάζεται να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη.

Με το e-fresh.gr τα ψώνια του supermarket γίνονται… παιχνιδάκι.

Φωτογραφίες-βίντεο: Γιάννης Κέμμος

Μοντάζ: Βασιλική Αθανασοπούλου

Exit mobile version