Ραγίζει καρδιές η ιστορία της μικρής Ραφαέλλας

Έκκληση να εισακουσθεί το αίτημά της και να επανέλθει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ώστε να συνεχιστεί εκεί η νοσηλεία της απευθύνει η Αντιγόνη Γάτου, μητέρα της μικρής Ραφαέλλας.

 

Το μόλις 14 μηνών κοριτσάκι της τραυματίσθηκε σοβαρά στο κεφάλι σε τροχαίο που σημειώθηκε στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη σε επαρχιακή οδό έξω από τα Τρίκαλα. Μόλις οι γιατροί διέγνωσαν την κρισιμότητα της κατάστασής του το μωράκι διεκομίσθη αρχικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και από εκεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου μέχρι χθες το πρωί νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων έχοντας υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Όπως αναφέρει η μητέρα του παιδιού στην στην iTabloid.gr, χθες της ανακοινώθηκε από το ιατρικό προσωπικό ότι θα μετέφεραν, όπως και έγινε, την κόρη της για 2 ώρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων επικαλούμενο έκτακτο περιστατικό που χρήζει εισαγωγής στη ΜΕΘ Παίδων. Ήδη έχουν περάσει πολλές ώρες και η μικρή έχοντας ανοικτό το κρανίο, δεδομένου ότι πρόσφατα υποβλήθηκε σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση, παραμένει στη ΜΕΘ Ενηλίκων σε χώρο μαζί με ασθενείς ηλικιωμένους με προφανή, όπως καταγγέλλει η μητέρα της, τον κίνδυνο να προσβληθεί από κάποια λοίμωξη.

Η μητέρα του παιδιού καταγγέλλει πως υπήρχαν άλλα, ελαφρύτερα περιστατικά παιδιών που μπορούσαν να μεταφερθούν στην Μ.Ε.Θ ενηλίκων αντί της Ραφαέλλας.

Όπως είναι φυσικό τα γεγονότα έχουν εξοργίσει τη μητέρα του παιδιού η οποία καλεί κάθε αρμόδια αρχή να παρέμβει άμεσα.

Πηγή: itabloid.gr

Exit mobile version