Τα τρία κορίτσια που νίκησαν τον καρκίνο

Τον γύρο του Διαδικτύου έκανε μια φωτογραφία πριν από περίπου 4 μήνες, η οποία έδειχνε τρία μικρά κοριτσάκια χτυπημένα από τον καρκίνο να είναι αγκαλιασμένα.

Η φωτογραφία συγκίνησε εκατομμύρια κόσμο και τα καλά νέα είναι ότι σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στον κοινωνικό δίκτυο Facebook, από τους γονείς των κοριτσιών, ο καρκίνος βρίσκεται πλέον σε ύφεση.

Η 4χρονη Ainsley Peters, η 3χρονη Rylie Hughey και η 6χρονη Rheann Franklin μέχρι πριν από λίγους μήνες δεν γνώριζαν η μία την άλλη. Είχαν όμως κάτι κοινό. Τον αγώνα τους κατά του καρκίνου. Τώρα και οι τρεις μικρούλες μπορούν να γιορτάζουν αφού οι εξετάσεις τους έδειξαν ότι πλέον δεν έχουν κανέναν καρκινικό όγκο στο σώμα τους!

Η μητέρα της Rheann δημιούργησε ιστοσελίδα στο Facebook με τίτλο «Fight Like A Princess» όπου μοιράστηκε με το κοινό την προσπάθεια της κόρης της να νικήσει τον καρκίνο. Εκεί αναρτήθηκε και η φωτογραφία που συγκίνησε τόσο κόσμο, με τα τρία κοριτσάκια να είναι ενωμένα.

«Η Rheann ήταν η μόνη που εξακολουθούσε να δίνει μάχη για τη ζωή της» δήλωσε στη Dailymail η Lora Scantling, η οποία είχε κάνει και την φωτογράφιση τον Απρίλιο. Το 6χρονο κορίτσι διαγνώστηκε με μια εξαιρετικά σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο τον Οκτώβριο του 2012.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα δωρεάς YouCaring, η Rheann άντεξε πέντε χειρουργικές επεμβάσεις στον εγκέφαλο και ολοκλήρωσε με επιτυχία τον κύκλο της χημειοθεραπείας και της ακτινοβολίας στο κεφάλι και τη σπονδυλική στήλη.

«Όταν μου ανακοίνωσαν τα ευχάριστα, έκλαψα από τη χαρά μου», είπε η Scantling. «Την περίοδο που τραβήχτηκε η φωτογραφία, η Rheann ήταν τόσο άρρωστη που οι γιατροί είχαν πει στην οικογένειά της να είναι προετοιμασμένοι για το χειρότερο», συμπληρώνει η ίδια.

Όσον αφορά την Ainsley Peters, η μικρή διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, τον Αύγουστο του 2013 όμως από την αρχή ήταν πολύ γενναία, δηλώνουν οι γονείς της.

Τέλος η μικρότερη της παρέας, η μόλις τριών ετών Rylie Hughey, έπασχε από καρκίνο στο νεφρό και μάλιστα σε πολύ προχωρημένο στάδιο αφού ο καρκίνος έφτασε στο επίπεδο 5.

Η Rylie έκανε χειρουργική επέμβαση αλλά παρέμεινε ένα ζωηρό και χαρούμενο παιδάκι.

Τώρα και τα τρία κορίτσια συνεχίζουν να έχουν κάτι κοινό: έχουν αποφύγει όλες τον κίνδυνο!


Η γενναία Ainsley Peters


Η 6χρονη Rheann Franklin.


Η μόλις 3 ετών Rylie.

Πηγή: dailymail.com

Exit mobile version