Σκότωσε το παιδί της επειδή είχε μεγάλα αυτιά!

Μπορεί τα πεταχτά αυτιά να είναι σύνηθες χαρακτηριστικό των παιδιών που πηγαίνουν στο δημοτικό, όπως συμβαίνει με τις φακίδες, φαίνεται όμως ότι για μια μαμά τα πεταχτά αυτιά του γιου της ήταν πηγή βαθιάς ντροπής.

Τόσης μάλιστα αφού όπως αποκαλύφθηκε τον σκότωσε η ίδια επειδή… δεν της άρεσαν τα αυτιά του! Η μητέρα ομολόγησε την πράξη της, αφού πρώτα είχε υποχρεώσει τον δεκάχρονο γιο της σε αισθητική επέμβαση για να βελτιώσει την εμφάνισή του!

Το 10χρονο αγοράκι νοσηλευόταν σε ένα νοσοκομείο στην Αγκυρα της Τουρκίας μετά την αισθητική επέμβαση στα αυτιά στην οποία υποβλήθηκε. Ωστόσο τα αποτελέσματα του χειρουργείου δεν ήταν τα αναμενόμενα και τα αυτιά του αντί να μικρύνουν, μεγάλωσαν. Όπως μεταδίδουν οι αρχές στην Τουρκία, η μάνα φέρεται να έφερε το αγόρι στην τουαλέτα του νοσοκομείου και αφού τον έπνιξε με το μαντήλι της, τράπηκε σε φυγή!

Στη συνέχεια όμως ενεπλάκη σε τροχαίο όπου τραυματίστηκε ελαφρά και κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο ομολόγησε την πράξη της, λέγοντας: «Και τα δυο του αυτιά και το κεφάλι του έγιναν μεγαλύτερα μετά την επέμβαση. Έγινε πολύ άσχημος. Θα ένιωθε ακόμα χειρότερα μπροστά στους φίλους του. Το έκανα για να τον σώσω»! 

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η γυναίκα να έχει ψυχολογικές διαταραχές.

 

Exit mobile version