Σταρ του Hollywood συνοδεύουν τα παιδιά τους στο σχολείο

Δεν είναι λίγοι οι σταρ του Hollywood που επιλέγουν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους στο σχολείο. Δείτε τις φωτογραφίες!

Sara Jessica Parker

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Sara Jessica Parker έχει απαθανατιστεί από τον φακό να συνοδεύει τις δίδυμες κόρες της Tabitha και Marion.
Τα κοριτσάκια φαίνεται ότι έχουν κληρονομήσει το στυλ της μαμάς τους και δείχνουν αξιολάτρευτες μέσα στα φορεματάκια τους.

Jessica Alba

Η Jessica Alba και η κόρη Honor Warren είναι καθοδόν προς το νηπιαγωγείο στο Λος Άντζελες. Φαίνεται πώς στην Honor αρέσει πολύ ο παιδικός σταθμός και είναι όλο χαμόγελα – και γιατί όχι άλλωστε;

Jennifer Garner

Ενώ η Jennifer Garner θέλει λίγες γουλιές καφέ το πρωί για να ξυπνήσει, η κόρη της Violet φαίνεται ότι έχει πιει το γάλα της και είναι μες στην ενέργεια και πανέτοιμη  για το σχολείο!

Claudia Schiffer

Το διάσημο μοντέλο Claudia Schiffer και τα παιδιά της Caspar και Clementine, μια τυπική ημέρα καθ’ οδόν για το σχολείο, σε πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου.

Sofia Coppola

Η κόρη της Sofia Coppola κάνει νάζια στη μαμά της στο δρόμο για το σχολείο. Δείτε πόσο χαριτωμένα βάζει το χεράκι της στη μέση!

Kate Winslet

Η ηθοποιός μα πάνω απ’ όλα μαμά, Kate Winslet κάνει βόλτες με το γιο της, Joe Alfie, μετά το σχολείο στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Hugh Jackman

Ο Hugh Jackman μετακινείται εύκολα και διασκεδαστικά από το σπίτι στο σχολείο! Όσο για την κόρη του Ava Eliot είναι εκείνη που το απολαμβάνει περισσότερο!

Matthew Broderick

Ο Matthew Broderick παίρνει τον γιο του, James Wilkie, από το σχολείο μια βροχερή ημέρα στο Μανχάταν.

Exit mobile version