Στην ΙΚΕΑ «Παίζουμε για καλό σκοπό»!

«Παίζουμε Μαζί για καλό σκοπό» λέει η ΙΚΕΑ μέσα από τη νέα της καμπάνια και υποστηρίζει το δικαίωμα όλων των παιδιών στο παιχνίδι και την ανάπτυξη, επισημαίνοντας τα οφέλη που έχει για τα παιδιά.

Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι, σύμφωνα με τους κανονισμούς που έχουν θέσει τα Ηνωμένα Έθνη αναφορικά με τα Δικαιώματα του Παιδιού. Το IKEA Foundation, που αποτελεί τον φιλανθρωπικό βραχίονα του INGKA Foundation, ιδιοκτήτη του Ομίλου εταιρειών IKEA, για το συγκεκριμένο ζήτημα, συνεργάζεται με κάποιες από τις πιο επιφανείς ΜΚΟ παγκοσμίως: Handicap International, Room to Read, Save the Children, Special Olympics, UNICEF και War Child. Στόχος του είναι να βελτιωθούν οι διαθέσιμες ευκαιρίες που δίνονται σε παιδιά και νέους σε μερικές από τις πιο φτωχές κοινότητες του κόσμου και μέσω αυτού χρηματοδοτούνται ολοκληρωμένα, μακροχρόνια προγράμματα που μπορούν να φέρουν σημαντική αλλαγή που θα έχει διάρκεια.

Μπορούμε να βοηθήσουμε όμως και εμείς σε αυτή την προσπάθεια! Πώς;

Για κάθε παιδικό βιβλίο ή παιχνίδι που θα πουληθεί από 20 Νοεμβρίου– 24 Δεκεμβρίου από οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ, το IKEA Foundation θα προσφέρει 1€ για να στηρίξει το δικαίωμα των παιδιών στο παιχνίδι και την ανάπτυξη.

Τα ασφαλή και διασκεδαστικά παιχνίδια της ΙΚΕΑ παρακινούν τα παιδιά να αναπτύξουν τις κινητικές και κοινωνικές τους δεξιότητες, καθώς και τη λογική σκέψη μέσα από το παιχνίδι ρόλων, τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την κίνηση. Στην καμπάνια «Παίζουμε Μαζί για καλό σκοπό» συμπεριλαμβάνονται παιχνίδια, παιδικά βιβλία και παιδικά έπιπλα για παιχνίδι.

Βρείτε μεγάλη ποικιλία από παιχνίδια στο IKEA.gr.

Exit mobile version