Τα παράξενα που έχουν δείξει τα υπερηχογραφήματα των εγκύων

Όλοι οι γονείς περιμένουν κάθε φορά με αγωνία το νέο υπερηχογράφημα του αγέννητου μωρού τους από την αρχή ως το τέλος της εγκυμοσύνης.

Πολλές φορές όμως αυτά κρύβουν μικρές εκπλήξεις με φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο να δείχνουν παράξενες εικόνες που έχουν εμφανιστεί ή σχηματιστεί τυχαία στα υπερηχογραφήματα. Πριν από λίγες μέρες ένας μελλοντικός μπαμπάς δημοσίευσε στο Reddit μια εικόνα από το υπερηχογράφημα της συζύγου του γράφοντας «Η γυναίκα μου είναι έγκυος σε ένα σπορ αυτοκίνητο» με την εικόνα να μοιάζει πράγματι με ένα όχημα παρά με ένα μωρό. Ο ίδιος μάλιστα επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται για κάποια επεξεργασμένη εικόνα αλλά για κάτι προφανώς εντελώς τυχαίο και αστείο που θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους του.

Δεν είναι όμως το μοναδικό παράξενο υπερηχογράφημα που έχει εμφανιστεί κατά καιρούς στο διαδίκτυο. Τον Ιανουάριο έγινε viral ένας υπέρηχος με έναν «διάβολο» όπως τον είχαν χαρακτηρίσει τότε και είχε προβληθεί εκατομμύρια φορές μέσα σε λίγες μέρες.

Τον Ιανουάριο επίσης ένα ζευγάρι ήταν πεπεισμένο ότι είδε το πρόσωπο του βασιλιά Αρθούρου στο υπερηχογράφημα και είχαν αποφασίσει μάλιστα ότι έτσι θα φωνάζουν το μωρό μόλις γεννηθεί.

Το Μάρτιο του 2013 ένα ζευγάρι ήταν σίγουρο ότι είδε το πρόσωπο μιας άγριας κακιάς μορφής στο υπερηχογράφημα ενώ με τα νέα υπερηχογραφήματα 4D πολλοί είναι οι γονείς που έχουν δει διάφορες εκφράσεις και χειρονομίες των παιδιών τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα μωρό που κάνει με τα δάχτυλά του το σήμα της νίκης το Νοέμβριο του 2015 αλλά και ένα άλλο που κάνει το σήμα της επιτυχίας κρύβοντας το προσωπάκι του.

Όπως και να ‘χει αυτό που θέλουν όλοι οι γονείς είναι το μωρό τους να είναι υγιές και ας κάνει τα «κόλπα» του μέσα στην κοιλιά.

Exit mobile version