Τέσσερα tips για την οικογενειακή εξόρμηση στην παραλία

Οι βουτιές στην παραλία είναι η αγαπημένη ώρα των παιδιών το καλοκαίρι αλλά για τους γονείς μπορεί τα πράγματα να μην είναι πάντα τόσο εύκολα.

Πολλά παιχνίδια, ζωηρά παιδιά αλλά και όλοι οι κίνδυνοι που μπορεί να εμφανιστούν κάνουν την οικογενειακή εξόρμηση στην παραλία μια μικρή περιπέτεια για τους γονείς που θέλουν να ευχαριστήσουν τα παιδιά τους αλλά και να περάσουν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης.

Διαβάστε τέσσερα tips που θα σας βοηθήσουν να οργανωθείτε καλύτερα και να βρείτε λύσεις που θα σας διευκολύνουν…

1. Φέρτε την πισίνα στη θάλασσα
Για πιο διασκεδαστικό αλλά και ασφαλές παιχνίδι στη θάλασσα δοκιμάστε το εξής: Φέρτε για τα μικρά παιδιά σας μια μικρή πλαστική πισίνα και γεμίστε τη με θαλασσινό νερό. Βάλτε μέσα τα παιχνίδια και αφήστε το παιδάκι σας να διασκεδάσει. Ιδανική λύση για να έχει και τη σκιά της ομπρέλας αλλά και για να μην έχετε συνεχώς το άγχος της θάλασσας.

2. Αυτοσχέδια παιχνίδια
Δε χρειάζεται να στεναχωριέστε αν ξεχάσατε τελευταία στιγμή να αγοράσετε καινούρια φτυαράκια και κουβαδάκια. Σίγουρα σε κάποιο ντουλάπι της κουζίνας θα βρείτε ξεχασμένα πλαστικά αξεσουάρ που θα κάνουν καλά τη δουλειά τους.

3. Κρύψτε τα πολύτιμα αντικείμενα
Ένα άδειο καθαρό μπουκάλι αντηλιακού είναι η καλύτερη κρυψώνα για κλειδιά και λεφτά. Είναι ίσως το τελευταίο πράγμα που θα επιλέξει ένας επίδοξος κλέφτης.

4. Μπουκάλια με νερό στο αυτοκίνητο
Όχι για να το πιείτε αλλά γιατί όταν θα έρθει η ώρα να μπουν τα παιδιά με την άμμο στα πόδια, μέσα στο αυτοκίνητο, θα σας λύσει τα χέρια. Βάλτε τα να κάτσουν με τα πόδια έξω από το αυτοκίνητο και ξεπλύντε με το νερό πριν μπουν κανονικά.

Exit mobile version