Βρέθηκε η μικρή Μαρία

Εντοπίστηκε η μικρή Μαρία που εξαφανίστηκε χτες στην περιοχή της λεωφόρου Σχιστού, στο Σκαραμαγκά.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το κοριτσάκι βρέθηκε σε περιοχή του Ασπρόπυργου, κοντά σε ξενοδοχείο, από τον λιμενάρχη της περιοχής, στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονταν από όλες τις υπηρεσίες.

Επί τόπου σπεύδουν οι γονείς της, που σήμαναν συναγερμό μόλις το κορίτσι εξαφανίστηκε.

Το σημείο που βρέθηκε η μικρή Μαρία υποδηλώνει πως κάποιος -άγνωστο ποιός- την μετέφερε ως εκεί, αλλά αναγκάστηκε να την αφήσει μετά την τεράστια κινητοποίηση αρχών, αλλά και απλών πολιτών και την δημοσιότητα που πήρε το θέμα.

Υπενθυμίζεται πως για τον εντοπισμό της είχε εκδοθεί μήνυμα amber alert από το Χαμόγελο του Παιδιού, που είχε αναρτηθεί και στους πίνακες ανακοινώσεων σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο.

Το χρονικό της εξαφάνισης

H Μαρία -Ειρήνη Πρίντεζη, βρισκόταν με την οικογένεια της και φίλους σε μάντρα αυτοκινήτων επί της λεωφόρου Σχιστού – Σκαραμαγκά για να περάσουν την Κυριακή του Πάσχα.

Επέλεξαν τον συγκεκριμένο χώρο και για να την ευχαριστήσουν καθώς στη μάντρα υπάρχουν σκυλιά καθώς και ένα πόνι.

Η μικρή Μαρία έπαιζε με τον αδερφό της , όταν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, όπως περιγράφει στο CNN Greece o πατέρας της, εξαφανίστηκε χωρίς κανείς να έχει κατανοήσει που πήγε.

Η Μαρία- Ειρήνη Πρίντεζη έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,00 μέτρο και ζυγίζει 22 κιλά. Φορούσε ροζ μπλούζα, ροζ παντελόνι και ροζ αθλητικά παπούτσια.

Λόγω της μικρής ηλικίας του παιδιού και των συνθηκών εξαφάνισης υπάρχουν ενδείξεις ότι το παιδί κινδυνεύει.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα.

 

Exit mobile version