Θύμα δολοφονίας φέρεται να είναι η 4χρονη Άννυ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 4χρονης Άννυ, η οποία εξαφανίστηκε το πρωινό της 21ης Απριλίου.

Οι χειρότερες υποψίες φαίνεται πως επιβεβαιώνονται, καθώς σύμφωνα με στοιχεία από την Ασφάλεια Αττικής, το κορίτσι έχει πιθανότατα δολοφονηθεί.

Δράστης φέρεται να είναι ο ίδιος ο βιολογικός πατέρας της 4χρονης και η αστυνομία αναμένεται να εκδώσει ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, όπως μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος που ανήκουν στο παιδί, σε ένα από τα σπίτια που διέμεναν. Τα στοιχεία των αστυνομικών δείχνουν ανθρωποκτονία με δράστη τον ίδιο της τον πατέρα, αν και το πτώμα της 4χρονης δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Η εξαφάνιση του παιδιού είχε δηλωθεί στις 24 Απριλίου και έκτοτε οι γονείς του, που ανακρίνονταν από την αστυνομία, έπεφταν σε αντιφάσεις στις καταθέσεις τους.

Η μητέρα αρχικώς είχε δηλώσει ότι άφησε το παιδί σε μια συμπατριώτισσά της επειδή ήθελε να ταξιδέψει για λίγες ημέρες στη Βουλγαρία και ότι η γυναίκα, το επίθετο της οποίας δεν γνώριζε, έχασε το παιδί.

Στη συνέχεια, η μητέρα παραδέχτηκε ότι η φίλη δεν υπάρχει. «Είπα για τη φίλη μου για να καλύψω τον πατέρα της μικρής που την έχασε» φέρεται να είπε.

Θολές ήταν οι εξηγήσεις που έδωσε και ο πατέρας παιδιού, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και προσήλθε για κατάθεση.

Σύμφωνα με τη δική του μαρτυρία, η μητέρα της Αννυ του έδωσε το παιδί, προκειμένου να μεταβεί στη Γερμανία. «Ξύπνησα το πρωί και το παιδί είχε εξαφανιστεί» φέρεται να είχε δηλώσει στους αστυνομικούς.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας αναμένεται να γίνει αύριο.

 

Πηγή: www.newsbeast.gr

Exit mobile version