Το AVENUE σάς καλεί να ζήσετε ένα πασχαλινό παραμύθι παρέα με την Πέππα και πολλές εκπλήξεις

Η Άνοιξη μπήκε για τα καλά και το Εμπορικό Κέντρο AVENUE Mall φόρεσε τα καλά του και ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Πάσχα! 

Πεταλούδες και λουλούδια έχουν δημιουργήσει ένα παραμυθένιο περιβάλλον όπου οι γονείς μπορούν να κάνουν τα πασχαλινά ψώνια τους και τα παιδιά να διασκεδάσουν με την καρδιά τους. Το αγαπημένο γουρουνάκι των παιδιών, η Πέππα φτιάχνει το δικό της αγρόκτημα στο AVENUE και καλεί τους μικρούς της φίλους να την γνωρίσουν! Θα είναι εκεί από το Σάββατο 31 Μαρτίου ως και το Μεγάλο Σάββατο καθημερινά, για να τη γνωρίσουν από κοντά, να την αγκαλιάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί της. 

Το πρόγραμμα στο αγρόκτημα της Πέππα περιλαμβάνει ζωγραφική, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, παιχνίδια μνήμης, γρίφων και ρόλων! Τα παιδιά θα διασκεδάσουν, θα ακονίσουν το μυαλό τους και θα κάνουν νέους φίλους στα ομαδικά παιχνίδια! Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και ποιες ώρες μπορείτε να δείτε την αγαπημένη ηρωίδα των παιδιών και κάντε τα ψώνια σας για το Πάσχα μαζί με τα μικρά σας. 

 

 

Πασχαλινές αγορές και βόλτα παρέα με όλη την οικογένεια

Αφιερώστε τη μέρα στην οικογένειά σας και διασκεδάστε με τα παιδιά σας ενώ κάνετε τις αγορές σας για τις γιορτινές ημέρες. Οι στολισμένες βιτρίνες θα σας βάλουν στο γιορτινό κλίμα και τα παιδιά θα απολαύσουν τα ψώνια παρέα σας. Το εμπορικό κέντρο AVENUE προσφέρει όλες τις ανέσεις και ένα πάρκινγκ 2.000 θέσεων για να ψωνίσετε ευχάριστα, χωρίς ταλαιπωρία σε ένα λουλουδένιο και ανοιξιάτικο περιβάλλον. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε ρούχα, αξεσουάρ για τη γυναίκα και επώνυμες μάρκες για τον άνδρα θα βρείτε σίγουρα ο,τι χρειάζεστε για εσάς και δώρα για τους αγαπημένους σας.

Αν είστε μάλιστα νονός ή νονά στο AVENUE θα βρείτε όλα τα ρούχα, παπούτσια, λαμπάδες και παιχνίδια που θα δώσουν χαρά στο βαφτιστήρι σας! Μπορείτε ακόμη να το πάρετε και μαζί σας και να φωτογραφηθεί με την αγαπημένη γουρουνίτσα Πέππα που ξετρελαίνει τα παιδιά. Θα είναι το καλύτερο δώρο-έκπληξη που θα του κάνετε! 

 

Ιστορίες και παιχνίδι με τα χρώματα μέχρι ν’ ανοίξουν τα σχολεία

Πιθανόν αναρωτιέστε πώς θα απασχολήσετε τα παιδιά σας τις ημέρες του Πάσχα και μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία. Θέλουν κάτι δημιουργικό και καινούριο και συχνά παραπονιούνται ότι θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό. Από από την Τρίτη του Πάσχα 10 Απριλίου και έως και το Σάββατο 14 Απριλίου, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα τέχνης στις 15 Απριλίου στο AVENUE  στήνεται μια γιορτή ζωγραφικής! Έμπειροι εικαστικοί θα δείξουν στα παιδιά σας την τέχνη της ζωγραφικής όπως δεν την έχουν ξαναγνωρίζει, αναμιγνύοντας χρώματα και ακούγοντας ιστορίες γι’ αυτά. Μια μοναδική εμπειρία και για τα παιδιά και για τους γονείς σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και μια ευκαιρία να περάσετε ποιοτικό χρόνο με το παιδί σας. Οι λιλιπούτειοι φίλοι θα απασχοληθούν με εκπαιδευτικά παιχνίδια στην Άνοιξη των χρωμάτων και θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους. 

Το AVENUE μεταμορφώθηκε σε ένα πασχαλινό παραμύθι και σας περιμένει να γιορτάσετε μαζί!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.avenuemall.gr και τη σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens/ 

Εμπορικό Κέντρο AVENUE. Λ.Κηφισίας 41-47 Μαρούσι. 210 6100901

Exit mobile version