Το AVENUE υποδέχεται την Άνοιξη, το Πάσχα και την Πέππα το γουρουνάκι!

Ο πιο αγαπημένος οικογενειακός προορισμός αγορών γεμίζει πεταλούδες και μας περιμένει να μπούμε στο κλίμα της πιο χρωματιστής εποχής του χρόνου!

Η Άνοιξη μπήκε για τα καλά και λίγες μέρες πριν το Πάσχα το Εμπορικό Κέντρο AVENUE Mall έχει μετατραπεί σε ένα περιβάλλον χαράς και γιορτής που φτιάχνει τη διάθεση σε μικρούς και μεγάλους. Κάντε τη βόλτα σας και χαλαρώστε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας!

Πεταλούδες, λουλούδια, όμορφη διακόσμηση είναι τα τρία πράγματα που θα συνοδεύσουν τις οικογένειες που θα το επισκεφτούν για τα Πασχαλινά τους ψώνια! Παρκάρεις εύκολα στις 2.000 θέσεις του και απολαμβάνεις τη βόλτα σου σε ένα ευχάριστο σκηνικό. Βρίσκεις ο,τι θέλεις περπατώντας μπροστά από τις λουλουδιασμένες βιτρίνες. Από μοντέρνες προτάσεις για τις γυναίκες που θέλουν να ανανεώσουν την εμφάνισή τους ακόμη και με ένα κούρεμα μέχρι και επώνυμα ανδρικά για τους άνδρες της ζωής μας!

Τα παιδικά παπούτσια, το απαραίτητο δώρο του νονού και της νονάς, λαμπάδες και παιχνίδια δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν! Διαλέξτε ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία που θα βρείτε στα καταστήματα του εμπορικού και δώστε χαρά στα βαφτιστήρια σας!

Η μεγάλη έκπληξη για τους λιλιπούτειους επισκέπτες του AVENUE!

Και ποιο παιδί δε θα ήθελε να δει απο κοντά τον αγαπημένο του παιδικό ήρωα; Στο AVENUE οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν έναν από αυτούς! Η Πέππα το γουρουνάκι θα είναι εκεί από το Σάββατο 31 Μαρτίου ως και το Μεγάλο Σάββατο καθημερινά, για να τη γνωρίσουν από κοντά, να την αγκαλιάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί της. Φέρτε τα παιδιά στο αγρόκτημα της Πέππα για ζωγραφική, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, παιχνίδια μνήμης, γρίφων και ρόλων παρέα με το αγαπημένο γουρουνάκι!

Τα χρώματα ζωντανεύουν και μιλούν μετά το Πάσχα

Μια ακόμη ευκαιρία να δώσετε χαρά στα παιδιά σας με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο! Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα τέχνης στις 15 Απριλίου, υποδεχόμαστε τα παιδιά στο AVENUE Mall όπου τα χρώματα ζωντανεύουν και μιλούν. Έμπειροι εμψυχωτές – εικαστικοί εισάγουν τα παιδιά στην τέχνη της ζωγραφικής, αναμιγνύοντας χρώματα και ακούγοντας ιστορίες γι’ αυτά. Μέχρι να ανοίξουν και πάλι τα σχολεία, όλοι στο AVENUE από την Τρίτη του Πάσχα 10 Απριλίου και έως και το Σάββατο 14 Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.avenuemall.gr και τη σελίδα στο facebook
https://www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens/
Εμπορικό Κέντρο AVENUE. Λ.Κηφισίας 41-47 Μαρούσι. 210 6100901

Exit mobile version